Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedroneczka biedroneczka

Blog - czy jest bezpieczny?

Polecane posty

Gość biedroneczka biedroneczka

Witam. Moze to glupie i dziecinne pytanie,ale co mi tam.Od tego jest forum by pytac .-) Mam ostatnio pewne problemy,sprawy,ktore chcialabym wyrzucic z siebie,ale nie koniecznie zwierzajac sie osobom,ktore znam.Chcialabym zachowac anonimowosc,prywatnosc ..I tak od jakiegos czasu zastanawiam sie nad pisaniem bloga,ale powiem szczerze,ze mam pewne obawy. Czy jest to bezpieczne? Chodzi mi o zachowanie prywatnosci,anonimowosci. Czy ktos z Was pisze blogi ? Jak to u Was przebiega?Czy zdarzyly sie Wamjakies przykre sytuacje z tego powodu?

Gość sadhsdhs
Rozwiń kwestię bezpieczeństwa i anonimowości...

dla bezpieczenstwa zmien swoje dane, nie pisz skad pochodzisz a jezeli chcesz pisac o kims konkretnym to zmien jego imie, wiek itp

Gość biedroneczka biedroneczkai
No tak wlasnie mam zamiar zrobic,nie mam zamiaru podawac prawdziwych imion itd . No nie wiem,pomysle jeszcze o tym. Zastanawiam sie czy nie bede miec pozniej jakichs nieprzyjemnosci w stylu nahalnych,strachliwych maili,obrzydliwych komentarzy czy cos w tym rodzaju... Ze zamiast poczuc se lepiej po wyrzuceniu z siebie rzeczy,ktore mnie trapia nie poczuje sie gorzej,bo ktos mi zrobi obore na moim blogu...

Gość pak09
Oczywiście, że jest bezpieczny.Załóż własny blog tutaj: http://e-blogi.pl czekamy na Ciebie i na link do niego :)

Gość nie bardzo kumam sprawę
Ale chcesz, żeby nikt tego nie przeczytał? Bo jak tak, to po co blog, kup sobie zeszyt i pisz pamiętnik. Jeśli natomiast chcesz pokazać tego bloga tylko osobom najbliższym, ale żeby nikt obcy nie mógł go zobaczyć w internecie bez Twojej zgody i wypisywać chmaskich komentarzy, to polecam bloga na tej stronce: http://bloog.pl/ Można tak poustawiać, żeby blog był chroniony hasłem. Wtedy nikt obcy nie wejdzie, a tym, którzy mają to przeczytać, podasz hasło dostępu.