Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała_królewna

zespół bolesnego pęcherza

Polecane posty

Gość mała_królewna

Gin stwierdził, że dopadła mnie owa przykra choroba. Czy któraś z was słyszała o tym (naturalnie wszystkie artykuły medyczne już przemieliłam, pytam o konkretne przypadki), czy może któraś na to zachorowała? Czytałam, że niektórych przypadków nie można całkiem wyleczyć... jestem bardzo ciekawa czy to prawda.. Mój lekarz przyjął dość zachowawczą strategię.. i boję się czy te bóle będą powracały :(

Gość mała_królewna
Czytałam, że to jest Bardzo Rzadka Przypadłość, ale nie sądziłam że aż tak... No, trudno, poszukam porady i pogadania u lekarzy..

Gość gość Kasia
To jest najgorsza choroba jaka moze byc bo towarzysza temu bole nie do wytrzymania mam od 10lat i te 10lat nie jestem w stanie rozwijac sie zawodowo ciagle bole mi przerywaja zycie nieraz 2miesiace 3 nie funkcjonuje mam goraczje bole biore zastrzyki i mam depresje jedynie co mnie ratuje to pasja do sportu kiedy jest lepszy czas trenuje lecz bez planu na zycie bo z tym nic nie mozna planowac to niszczy zycie bylam wszedzie stosowalam wszystko nic lepiej z roku na rok gorzej wyatarczy troche wiatru i juz koniec.

Gość Kasia_Ed
Dziewczyny, widze ze nikt o tej chorobie tutaj nie pisze. Czy rzeczywiscie nikt na to nie choruje. Chcialabym dowiedziec sie wiecej. Jak to leczycie. Dla mnie jest to prawdziwie okropna choroba, wplywa fatalnie na moje samopuczucie psychiczne i czuje sie oslabiona fizycznie..nie mowiac juz o bolu i powracajacych atakach. Wiem ze duzo kobiet ma tez problemy z jedzieniem takie jak zespol jelita drazliwego oprocz bolestengo pecherza.