Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulex

co najbardziej wkurza cie w swoim parnetrze

Polecane posty

Gość ammana
To, że jeśli czegoś nie rozumiem to się wkurza podnosi głos i traktuje mnie jak ciemnotę zamiast spokojnie tłumaczyć i rozmawiać. Potem przeprasza za swoje nerwy, ale ciągle to się powtarza. Gdzie nie ggdzie ma wloski na plecach takie pojedyncze doslownie, ale nie pozwala mi ichnigdy wyrwac! a mnie one przeszkadzaja

Gość bulex
te wlosy na plerach to jakas zmora, mój ma puch na ledzwiach fujjj ;/ mowi mi ze moja kumpela mnie zle traktuje i caly czas sie wpierdala w nasza relacje - jak sie klocimy to po pewnym czasie zaczyna sie obwiniac jaki to on nie jest beznadziejny i musze go pocieszac chcoc jestem na niego wsciekla ;/// - caly czas rozkminka na temat jego emocji, moj wcale go nie obchodzą, liczy sie tylko on , nie mam w nim wsparcia - ma beznadziejne buty ale nie da sobie powiedziec..

Gość ammana
Tu chodzi o to, ze robi to złośliwie. Nie zbawiłoby gdybym mu pensetką delikatnie usunęła te dwa włoski nawet by nie poczuł. Chodzi o to, że jest złośliwy. A ja jako kobieta owszem zawsze się golę, ale tu nie chodzi o golenie tylko o takie złośliwości on wie, ze mnie to irytuje, a mimo to się upiera, że nie da sobie wyrwać.

Gość ammana
A jeszcze mnie wkurza to jak mówi, ze go nie kocham i pierdzieli takie głupoty, ze sie sluchac nie da. Mimo, ze wie, ze go kocham i mu mówię to ciągle. I on to czuje, ale lubi takie pierdoły gadać. Ale sam potem mówie, ze wie ze go kocham i gada tak aby gadac;/

Gość zdziurkowana
mnie w moim wkurza tylko to ze jest tak idealny. tez ma wloski na plecach ale mnie to nie przeszkadza. spoznia sie czasem ale ludzie robia gorsze rzeczy:)

Gość ammana
lubi ogladać mecze siatkówka, reczna, nozna - okej przeżyje niech raz na jakiś czas obejrzy. Prawo kazdego faceta. Ale on mnie rowniez katuje non stop starymi filmami typu 4pancerni, jakies wojenne, krzyzacy, potop, i rozne takie. Dzisiaj krzyzakami mnie meczyl wlasnie. Ile mozna to ogladac jakas stara komedie moge objerzec ale raz na jakis czas, ale to co on robi to masakra. Tak go to fascynuje a ja nie mam sily. Daje mu to ogladac, ale wychodze wtedy zajac sie soba na komputer, poczytac, czy do kuchni to sie focha, ze nie ogladam z nim

Gość karina78
1. przeklina 2. spóźnialski 3. mógłby spac cały dzien 4. zawsze zmeczony 5. pali parierosy 6. nie umie przyznac sie do bledu 7. krzyczy na mnie 8. nie lubi pisac mi miłych smsów

zdarza mu się spóźniać i wszędzie gdzie jedziemy to na ostatnią minutę (i wtedy szaleje autem, zamiast wyjechać szybciej :-/ ) czasem zastanawia się co ma ubrać i marudzi przy tym gorzej niż baba zasypia na filmach bardzo ciężko jest go obudzić więcej nie pamiętam, pewne by się coś znalałzlo jeszcze

Gość załamany aniolek....
- brak zainteresowania - panika ze boi sie dentysty, to ja go tam prowadze . oczywiscie wizyta prywatna i znieczulenie maks, mimo to panika, - balagani - nachodzi go fala czulosci gdy jestem wkurzona - gdy mowie co mi nie pasuje, ten ma focha, potem ja wsciekam sie

Gość fff4
nie widzę naprawdę ani jednej rzeczy która mnie wkurza w moim facecie. Uważam że jest doskonały i nadajemy dokładnie na tych samych falach. (jesteśmy razem rok)

Gość załamany aniolek....
- a i jak godzeis jedziemy ale autobusenm czy pociagiem to ten spi:( - Ma obsesje na punkcie moich piersie ciagle sie gapi:(jego ulubione prezenty to staniki:(

Gość bylinka
Mojemu znowu duzo schodzi od momentu, kiedy cos zaplanuje, do momentu kiedy skonczy. Doprowadza mnie to do szalu. Prawie wszystko "zrobi jutro".

Gość devil from heven
mnie w moim to najbardziej to ze jest taki do mnie podobny mamy niesamowicie podobne charaktery i to jest wielki problem ciagłe awantury...