Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matesh

Jak znaleźść tą jedyną

Polecane posty

Gość matesh

Witam, dlaczego nie mogę znaleźć normalnej dziewczyny, mimo że o siebie dbam, nie pije, nie pale, zawsze jestem wobec nich kulturalny i zawsze olewają mnie po 2-3 spotkaniach. Jak znaleźć tą jedyną, która zaakceptuje mnie takiego jaki jestem.Zniechęciłem się już do kobiet, po wielu porażkach bo one zawsze wolały kozaków przysłowiowych ,,dwa na dwa'' . Może to kwestia trafiania na złe dziewczyny

Gość jak na drugim spotkaniu
nie zaciągniesz jej do łóżka to może się skończyć wyłącznie znajomością koleżeńską :O

Gość bubu22
Duzo jest fajnych dziewczyn ale moze ty wybierasz tylko te super ladne i moze w tym jest twoj blad.

Gość bulex
nu8dziarz z ciebie i tyle :P

Gość matesh
właśnie do tej pory się umawiałem przez naszą klasę i starałem się wybierać dziewczyny normalne z wyglądu żadne wypacykowane laleczki itd, i zawsze wtopa była, a jakiś odrażający raczej nie jestem, skoro wyłapałem buzi w usta, ale potem się urywała znajomość. Dziwne :/ może powinienem poszukać na jakiś koła zainteresowań, może tam nie będzie pustych dziewczyn. Do tej pory umawiałem się z siedemnastolatkami a sam mam 20 lat.

Gość Andzia7
Lateksowa pani tez nie jest zła, zawsze chętna i wierna

Gość Anq25
jak ty wertujesz n-k zeby znalezc laske to jestes zwyklym przegrancem...

Ja tam umawiam się z kilkoma laskami z neta i po prostu zasada jest taka, że po paru minutach spotkania wiem czy będzie chciała się spotkać jeszcze raz, na razie każda chciała:P, po spotkaniu pisz zawsze smsa "dzięki za mile spędzony czas, mam nadzieję, że się jeszcze kiedyś spotkamy" albo zapytaj się w trakcie spotkania- ja tak robię:P

Gość matesh
nie chodzi o sex gudłaju chodzi w ogóle o bycie z kimś

Jeżeli Ci nie odpisze w ogóle to koniec, jeżeli odpisze, że też ma taką nadzieję albo coś w tym stylu to odezwij się do niej następnego dnia, a następnie czekaj aż sama się odezwie i nie pisz pierwszy, wtedy już po paru dniach będzie wszystko jasne,

Gość matesh
racja...nie będę czekał a zrządzenie losu tylko sam zadziałam