Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiąca Królewna89

jestem w ciazy?

Polecane posty

eh zastanawia mnie czy jeste w ciazy,... kochalam sie z chłopakiem w dni płodne bez zabezpieczenia, nie skonczył we mnie , zawsze gdy juz czuje ze dochodzi mowi i wtedy jeszcze chwile go stymuluje oralnie i konczy mi w ustach ale ztego co sie orientuje w plynie wydzielajacym sie z penisa tez moga byc plemniki.... mam starszne smaki na słodkie ostatnio, w dniu gdy mialam dostac okres mialam delikatne plamienie, a na drugi dzien dostalam okres ale słaby... a piersi nadal mnie bola... a zawsze bol ustepował wraz z przyjsciem okresu... wiem, ze mam kupic test i zara zpo okresie ide do ginekologa no ale.... co myslicie dziewczyny?

Gość Sexi skinny bitchh2444
a ja?? kochalam sie w dni plodne facet skonczyl na zewnatrz, lae po jakis 20 mintach byl gotowy ponownie i zrobillismy to jeszcze raz znw sknczyl na bzuchu. Jak bede w ciazy to przewalone mam. Okresu wyczekuje nie przychodzi... wow Ale glupia jestemmmm

Dziewczyny pierwsze podstawowe pytanie.... Gdzie byla prezerwatywa albo inne srodki antykoncepcyjne??!!

Gość Maaajka19
ja sie zawsze kocham bez gumki dopiero kiedy ma dochodzic to zakłada,więc w tym plynie nie ma żadnych plemników!!

Maaajka19 -w płynie ejakulacyjnym mogą być zdolne do zapłodnienia plemniki.Zresztą na jakimś topiku czytałam,że bierzesz tabsy, więc nie wprowadzaj dziewczyn w błąd.Dziewczyny przy takim seksie zawsze jest ryzyko ciąży.

Gość Maaajka19
biore od miesiąca,ale wczesniej nie bralam.Inigdy nie slyszalam zeby o tego plynu jakakolwiek kobieta zaszła w ciąże.Czyli wynika że nie ma plemnikow w tym płynie mimo tego ze tak gdzieniegdzie pisze

Gość Maaajka19
a poza tym http://pl.wikipedia.org/wiki/Preejakulat Preejakulat, płyn ejakulacyjny (z łac. pre – przed + ejakulat) – wydzielina gruczołów opuszkowo-cewkowych, wydobywająca się z penisa podczas pobudzenia seksualnego, pełniąca funkcję naturalnego lubrykantu. Nie zostało dowiedzione, że preejakulat może zawierać plemniki, co umożliwiłoby zapłodnienie nawet, jeśli nie doszłoby do wytrysku

Definicje definicjami a życie życiem.Niektórzy faceci, nie wszyscy, moga mieć tzw. kropelkowanie, dlatego stosunek przerywany jest taki niebezpieczny. Dlatego jedne dziewczyny zachodzą inne nie.Nie można więc generalizować w żadną stronę.

no to przechlapane mam xD te piersi mnie nadal bola i to mnie tak... straszy ;/ no ale coz zrobie test i do ginekologa sie zapisze w poniedzialek... 3majcie kciuki.... woalabym nie byc w ciazy, planuje to dop na 25 rok zycia ;P

Zrób test z rana, w dzień spodziewanej miesiączki będzie już wiarygodny, i nie nakręcaj się, bo stres też opóźnia okres.Mam nadzieję,że nie jesteś w ciąży.tego Ci życzę-jeśli tak będzie to zacznijcie się normalnie zabezpieczać.pozdr.

jkbys poczytala wyzej to hmmm... wiesz ja mam okres ale wiem tez ze to nie musi nic znazyc szczegolni ze mam straszne smaki na slodkie i bola mnie nadal pierwsi a zawsze jak dostalam okres to przestawały