Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tweeddy

proszę o wasze pomysły

Polecane posty

Gość tweeddy

Co kupić na ślub koleżanki z pracy córce za 60zł?

Gość sdf
elegancki zestaw recznikow. eleganckie filizanki. jak znasz charakter tej corki,co lubi,zbiera,to latwiej trafic.

Gość tweeddy
Dzięki za porady, 2 filiżanki daliśmy na prezent drugiej córce koleżanki, która miała ślub 2 lata temu.. Jest pomyśł żeby kupić świecznik co o tym myślicie?

zapytaj co lubi. Ja np nie chciałabym dostać ani świecznika ani filiżanek. Szlag mnie trafia bo co urodziny/imieniny to dostaję jakieś durnostojstwo, które później muszę sprzedać na allegro. A filiżanki - powiedzmy sobie szczerze - 2 filiżanki to kompletnie niepraktyczny prezent, bo ile razy pije się rano kawę z pięknych porcelanowych filiżanek, ile razy przychodzi na kawę JEDNA osoba? Filiżanki to łatwy prezent bo zazwyczaj sprzedają już ładnie zapakowane w pudełko i tyle. Moje pomysły? ręczniki, sztućce deserowe (6 szt - komplet), większy kwiatek w doniczce, patera na ciasto z łopatką - to z rzeczy praktycznych.

Gość popieram sztucce deserowe
Albo jednak filizanki ;)

Gość nea11
Moim zdaniem filizanki to najgorszy prezent jaki mozna dostac, sama dostalam ostatnio okropne, niepraktyczne!!!! Sztucde deserowe to super pomysl, reczniki tez

ja tam lubię wypić z narzeczonym dobrą herbatę z ładnych filiżanek dlatego taki prezent by mnie ucieszył :) może rzeczywiście lepiej zapytać, bo znów ja nie specjalnie cieszyłabym się z patery na ciasto i sztućców. mam tego sporo w domu. a nieśmiertelne ręczniki odradzam ;)

Gość tweeddy
Byłyśmy z koleżanką w sklepie i mamy do wyboru: 1. patera na owoce z mosiądzu i szkła, 2. cukiernica na nóżce z mosiądzu (na nóżce jest opleciony mosiężny aniołek a cukiernica jest ze szkła, tzw kryształ i mosiężna łyżeczka, 3. patera w kształcie muszli (do wykorzystania i do dekoracji), 4. eleganckie pucharki do lodów

Gość babajagababa
Obstawiam cukiernicę i pucharki do lodów! Sama bym się bardzo ucieszyła, bo i ładne i praktyczne :)

bardzo ladne rzeczy sa w home and you, są tam np. bardzo ładne i stylowe wazony za 69 takie juz wieksze wejdz na stronke i poogladaj na pewno cos wybierzesz

Gość pucharki chyba
ze jestes pewna,ze podobaja jej sie rzeczy z mosiadzu

Gość Joela
Pucharki do lodow,kieliszki, łyzeczki do deserow,serwetki do kawy,wyciskacz do cytrusow,są swietne ,stalowe w Almi Decor,młynek do pieprzu i soli na baterię,wagę kuchenną lub łazienkową,60 zł to trochę mało,na ręczniki,ładny koc czy pościel

Gość a może ładną
łopatkę do tortów, posrebrzaną z dobrej firmy (Hefra, Polsrebro)??? mniej oklepane niż filizanki czy sztućce, a zawsze się przyda.

jak ja bym miała dostać chciałabym właśnie eleganckie sztućce,jakaś patera,ładna ozdobna cukierniczka(serbrna,ale to już chyba większy wydatek)pościel-nie bo nikt nie wie pod czym sypiam,a pozatym moja pościel ma dziwne wymiary,firanki-nie,obrusy-nie.chyba że jakiś ładny bieżnik.ręczniki są praktyczne.żadne tostery,żelazka,garnki..obrazy też nie,bo sama robię zdjęcia dość nietypowe,sama oprawiam w antyramy i wieszam.lubię pierdoły na półki więc cieszyłby mnie też jakiś ładny świecznik,ładna ramka na zdjęcie,ozdóbka typu słonik.ale trzeba własnie znać gust danej osoby.