Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffff

Jak poprawnie malować paznokcie???

Polecane posty

Gość ffffffffff

mam 17 lat i mam z tym problem. do tej pory malowałam tylko bezbarwną odżywką, chce jednak spróbować jakiegoś koloru. Wybrałam kolor między kremowym a jasnym różem no i zaczęłam malować - od nasady paznokcia, az po same końce. Wwszystko byloby ok, gdyby nie to, że w jednym meijscu lakieru na paznokciu jest więcej, w innym mniej itp... Malując bezbarwnym lakierem wszystko wychodzi równo, nic nie pozaciągane a jak wzięłam kolor to tak dziwnie wyszło. Macie jakieś rady???? co ja robie nie tak skoro bezbarwnym wszytsko jest ok a kolorowym lakierem już nie/???????

Gość halinaaaa
trzeba pędzelkiem szybkie pociągnięcia robić i wtedy sie równo maluje ___________________ http://tnij.org/djwj

Gość ffffffffff
ale ja to kurcze robie szybko, nie rozciągam w czasie.

Gość upppppppppppppp
uppppppppppp

Gość upppppppppppppp
uppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Gość upppppppppppppp
no wlasnie dotykalam tym pedzelkiem o scianki lakieru zeby az tak duzo go nie bylo, ale gdy zaczynałam malowac paznokcia to tego lakieru bylo wieej niz gdy go konczylam za drugim czy trzecim ruchem. a z bezbarwnym lakierem nie mam takich problemow.

Gość dka...
to zalezy tez od jakosci lakieru tymi tanszymi jest dduuuzo ciezej \ polecam INGLOTA

Gość upppppppppppppp
i on sie tak dziwnie nierowno rozlewa...

Gość upppppppppppppp
sensual seduction - dzieki, na pewno skorzystam B)

Gość upppppppppppppp
uppppppppppp

Gość uppppppppppppp
up

Gość Duśkaaaaa
Witam ja zawsze jak maluje paznokcie to coś wyjdzie nie tak ale nie przejmuje się, ponieważ z czasem opanowuje to. Zgodzę się z tym jak było w innych wypowiedziach, że zależy jaki też lakier. Ja dam taką radę może po za temat no ale nie wiem : nie martwić się jak wyjdzie tylko próbować dalej im częściej bedziemy malować tym lepiej nam to będzie wychodzić a najlepiej próbować od nóg ; )

Gość no bo to
niezdara jesteś i tyle , nawet takiej prostej rzeczy nie potrafisz zrobić???

Gość Emilaa85088
Oj tam.. Ja mam 12 lat mam taką radę. Jak malujesz paznokcie to pędzelkiem 1 pociagnieciem 1 polowe paznokcia, a 2 pociagnieciem 2 połowę. ;D I fajnie na białym lakierze wychodzą beidronki.! :D Czerwonym lakierem Robisz na biełym taką dużą kropę.. I jak wyschnie to czarne kropki. ;D

Gość ja umiem malofać
może nabierasz za mało lakieru. poza tym przy pierwszej warstwie zazwyczaj pozostają smugi. odczekaj aż pierwsza warswa wyschnie i nałóż drugą. z czasem nabierzesz wprawy. może lakier masz jakiś szajskawy ;)