Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alina87

wolal paszczura z solarium niz ladna naturalna

Polecane posty

Gość Alina87

Chlopak mojej przyjaciolki jest jebanym chujem... przyjaciolka jest naturalna,ladna dziewczyna,o porcelanowej cerze,piegach,ubierajaca sie normalnie-przecietnie,pieknych wlosach i slicznym usmiechu. niedawno dowiedziala sie ze jej chloptas notorycznie zdradzal ja z brzydka kurwa o mordzie ala jola rutowicz,spalonych zoltobialych klakach,zjarana na solarium,wytapetowana,z wielkimi balonami,ubierajaca sie jak szmata... zostawila go a potem dowiedziala sie od kolegi jak to zachwalal tamta jaka ona to piekna,sexowna a gdy ja ja zobaczylam,myslalam ze padne z obrzydzenia,taka wstretna japa:-Onie rozumiem dlaczego ladne,naturalne,skromne dziewczyny przegrywaja z paszczakami z solarium,kilogramem tapety na mordzie itp:-O

Gość Alina87
na dodatek za ta szmata lata prawie kazdy:-O nie wiem co oni w niej widza opowiadaja jaka to ona sexi itp :-O:-O

Gość Kamaaaaaa
No proszę Cie...jesli masz tyle lat co w nicku...to myslisz, że facet do 25 roku zycia szuka dziewczyny na poważne randki?????on szuka laski na sex...a patrząc na wygląd to chyba jasne, że szybciej do łóżka wskoczy mu...zjarana blondi niż poukładana kobieta....Przy takiej nie musi sie starać...udawać:)))

Gość Alina87
on ma 29lat:-O.... moja kolezanka ma naprawde ladna twarz,jest skromna,zgrabna,sliczna,delikatna,wierna a tamto jest brzydkie,zjarane,wytlenione,paskudne jednym slowem:-O ma morde jak wiedzma,nochal ala steczkowska,zjarana jest tak jak heban,wielkie cyce...:-O

Gość glupie chooje
i tyle. Niestety,tak jest,faceci to wzrokowcy i jak tylko zobacza laske swiecaca balonami to im sie mozg wylacza i wlacza ich drugi osrodek myslenia miedzy nogami.... :/

Gość widać że jej zazdrościsz powod
zenia:o Widać ma coś czego nie ma twoja koleżanka Gadałaś z nią kiedyś? Znasz ją? Raczej nie więc nie oceniaj jej po samym wyglądzie.Też mam koleżankę która tak wygląda, ale zajebista z niej dziewczyna, trochę wstyd z nią gdzieś wyjść czasami jak dowali białe kozaczki po same uda no ale śmiechu mamy razem pełno zawsze. Aha i pogadać też można i wierna też jest

Gość Alina87
nie rozumiecie mnie! mi nie chodzi o to ze ona jest teraz jego dziewczyna bo nie jest! byla osoba do przelotnego ruchania,zdradzal moja kolezanke z nia! ona jest pusta,jest fryzjerka,znam ja,jest glupia jak but,doslownie klon rutowicz,ale w wersji blond:-O!on teraz jest sam moja kolezanka jest bardzo oczytana,inteligentna dziewczyna z ktora mozna rozmawiac na kazde tematy:-O

Gość czyli jest nudna

Gość A moze ta twoja
kolezanka byla tak ulozona ze robila za cnotke niewydymke?