Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka*

jak myślicie

Polecane posty

Gość majeczka*

czy majac 17 lat moge byc jescze niedojzala do stosuku ? czy to tylko obawa przed ciaza.... boje sie ze strace chlopaka przez to....

Gość majeczka*
nie chce ja wiem ze nie jestem na to gotowa.... ale moj chlopak... on jest dla mnie dobry ale ciagle mowi o seksie i wogole breakuje mu tego, ma swoje potrzeby a ja co nie moge mu tego dac... nie chce go stracic....

A co z twoimi potrzebami???? Od razu widać że nnie jesteś gotowa. Jak on tego nie zrozumie to znaczy że nie jesteś dla niego ważne, tylko seks jest dla niego ważny. Niestety :(:(

A nie znasz takiego powiedzenie \" jak kocha to poczeka\" ;) Jak chcesz to rozpocznij współżycie, nie chcesz to nie. Ja się nad tym nie zastanawiałam i miałam też 17 lat jak zaczęłam, jak poznałam mojego ciągle obecnego... kiedyś i tak zaczniesz, czy teraz czy później to Twoja sprawa. Jak Ci 50 osób tu napisze \" tak idź się bzykaj\" to to zrobisz bo tak Ci na kafe napisali? O to się nie pyta, człowiek sam w tych sprawach decyduje

Gość J_Lo
a ja na Twoim miejscu wolałabym stracić takiego chłopaka który wymusza na mnie współżycie choć tego nie chcesz, poza tym pomyśl gdyby Cie kochał poczekałby, wniosek jest jeden, chodzi mu tylko o sex. Jak ma potrzeby to niech sam je załatwia a nie namawia niedojrzała dziewczynę.