Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjjghghghghgh

COBYŚCIE ZROBIŁY GDYBYŚCIE ZOBACZYŁY TAKĄ KOBIETE NA ULICY ???

Polecane posty

Gość fjjghghghghgh

CHODZI MI O JEJ WYCHUDZONE NOGI JAK PATYCZKI http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=16608 chodzi o to ze na bank każda z was by zlosliwie komentowala jaka szkapa i patrzyla z przerazeniem na taka babke na zywo.. to czem uwięc jak widzicie ze to gwiazda to zmieniacie czesto zdanie i mowicie ze nawet laska..jakby to byla wasza kolezanka to byscie mowily ze anorektyczka..co za falszywosc..

Gość a co mnie obchodza
jej nogi

Gość wanda z warszawy
E nie, to raczej nie jest anorektyczka. Chude ma te nogi, ale cos tam miesa na nich jest. Niedużo, bo nieduzo, ale jeszcze ujdzie. Jakby to była moja koleżanka dobra, to bym jej powiedziała, ze lepiej by było, jakby trochę przytyla, tak z 5 kilo. Jakby to była jakas tam nieznajoma laska - nie obeszlby mnie to. Anorektyczki już widziałam i był to dużo bardziej drastyczny widok niż to. Naprawde sterczące kosci, zgarbiona sylwetka i najgorsze - bardzo, bardzo smutny wyraz twarzy.

Gość J_Lo
nic bym nie pomyślała, Natalia jest śliczna, urodziła 3 dzieci i takiej figury mozna jej tylko pozazdrościć, sama taka mam tez po 3 dzieci :P