Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

Dieta + cwiczenia

Polecane posty

pomozcie mi z dieta, chce szybko schudnąc, tak w miesiac, ale zeby efekty było widac juz po tygodniu , mam 19 lat, w osttanim roku za duzo mi sie przytyło, musze schudnac, kupiłam sobie ag gymnic, ale musze przestac zrec, jak bede o samje wodzie, razowym chlebie to schudne? i jescze jedno cwiczenia, bo za duzo mam brzuch i jak schdune to bedzie mi skroa wiseci, wiec powiem, ze mam nogi za grube, ramiona wielkie, boczki, i saaaadło, i cellulit, pomozcie błagam, bo nie wiem co mam zrobic:(

Schudnac, ale rozsadnie i powoli zeby nie bylo efektu jo jo. I wez sie w garsc, a nie marudz i nie uzalaj sie nad soba bo to nie pomoze. Wiem to z wlasnego doswiadczenia

Gość Dorota1987
a po co ten chleb ?? //panda.....19lat masz i chyba na zaparcia nie cierpisz a nawet jesli tyle owocow jest sezonowych,ze chleb mozna by bylo zastapic czym innym.A i co z nabiałem....nikt Ci go kilogramami jesc nie karze ale przydałby się jezeli planujesz intensywnie cwiczyc...osteoporoza to ciężka choroba i warto sobie czasami cos mleczngo zjesc-chociazby wypic szklanke mleka zsiadlego.

ale ja uwielbima chcleb, ale oczywsicie do chelba normalnie szynka sery itp, do tego warzywa, zreszta nie wiem, ale sie patrzec nie mgoe na siebie

Gość Dorota1987
zlosnica..ja caly rok zylam cwiczeniami,100gramami serka bialego rano i porcją ryby gotowanej z surowką na obiad.Do tego cwiczylam i efektu jojo nie zauwazyłam no ale coz mogą o tym wiedziec osoby ktore wala do herbat po trzy lyzki cukru,a dzien bez batonika to dzien stracony ;/Aha..dodam ze owoce jadlam nawet o godzinie 22 byly to z reguły jabłka i kiwi do ktorych mam slabosc do dnia dzisiejszego .

pieczywo zmien na pelnoziarniste, jedz 3 posilki i 2 przekaski(male), sprobuj nie jesc po 18-19, cwicz codziennie z 30-40minut ogranicz slodycze, fast-doody, napoje gazowane, uzywaj mniej cukru i jedz mniejsze porcje To nie jest takie trudne jak moze sie wydawac, a poczatki wszystkiego zawsze sa trudne

dorota 1987-> ja nie jem slodyczy i nie mam jojo a rygorystyczne diety wcale nie sa dobre, ale skoro wiesz lepiej........

Gość Dorota1987
czasami zeby schudnąc trzeba sobie odmowic kilku rzeczy.Chleb + maslo to bomba kaloryczna.W tabeli ponoc nie,ale weglowodany mieszane z tłuszczami to najgorsze co moze być.

cały czas jestem:D czytam:D, dzieki, ,mysl;icie ze schudne w miesiac, do tego chce jescze zwalczyc cellulit i miec ładne sprezyste ciało

z celulitem to nie tak łatwo.. a co do reszty zależy ile masz do zrzucenia :P

celulit to powiem ze to sprawa powazniejsza, ale zwsze cos troszke zejdzie młoda jestem, to nie pwoinno byc zle, tylko chce miec skore, sprezyzta, bo teraz to mam taka jak u starej baby, ze mi sie leje wszytsko

Gość mikroorganizm
wszystko jest bomba kaloryczna jak sie zre niewiadomo ile. trzeba jesc male porcje, ale wszystekigo, do tego ulubiony sport, np rower, rolki, gimnastyka..itd napewno cos dla siebie znajdziesz ruch jest najlepszy, ja jak poszlam do pracy gdzie non stop sie ruszam to chudne,chyba az za szybko ;)

cwicz w domu, biegaj, plywaj, idz na rower. Tluszcz sam nie zniknie no i mozesz tez DODATKOWO stosowac jakies kremy na cellulit