Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierrrrrrrrrrrrr

czy wstydzilibyscie sie

Polecane posty

Gość sierrrrrrrrrrrrr

jechac sami na izbe przyjec, wiedzac o tym ze powinniscie byc hospitalizowani, mimo iz macie "rodziców"?

Gość Front Wyzwolenia Krasnali
eeee tam. wiele razy musiałam sama się zgłosic do szpitala, bo rodzice "coś tam". Nie tragizuj.

Gość sierrrrrrrrrrrrr
nie wiem dlaczego, ale strasznie sie wstydze tego

Gość sierrrrrrrrrrrrr
tragizatorka ze mnie ;)

Gość to rodzice powinni się wstydzi
ć że cie w takiej chwili nie wspierają, a nie ty... :O jak masz potrzebę i coś się dzieje to jedź i sie nie zastanawiaj nawet sekundy

a ile masz lat Autorko?

Gość sierrrrrrrrrrrrr
dlaczego pytasz o wiek?

Gość sierrrrrrrrrrrrr
33

Gość sierrrrrrrrrrrrr
bo jesli chcesz mi powiedziec, ze "taka duza ze mnie dziewczynka, a taka wstydliwa/lękliwa, to badz tak dobry/dobra i daruj sobie

Gość no jestes pelnoletnia
? I co Ci jest wyrostek?

Gość sierrrrrrrrrrrrr
33 to podszyw

Gość sierrrrrrrrrrrrr
kila juz mi w mozgu zaczela siac spustoszenie:(

Gość ale o co kaman . . .
Czego tu sie wstydzic ? Ja mialam operacje 300 km od miejsca zamieszkania i sama na nia pojechalam bo wszyscy musieli pracowac ... mialam wowczas 18 lat :) Po operacji mnie odwiedzili i zabrali do domu.

Gość frufru
jeśłi jesteś dorosłą osobą to czemu ma byc Ci wstyd?... w ogóle dlaczego komukolwiek ma być wstyd pojechac do szpitala w dowolnych okolicznosciach i w dowolny sposób?...

no ja rozumiem, że nawet 20-letnia dziewczyna, która sama musi isc na izbę przyjęc i sama tłumaczyc, co się dzieje, wiedząc, że w tej chwili jej rodzice np oglądają tv, może się czuc co najmniej zdołowana. Odbierz to tak - co mnie nie zabije to wzmocni. Budujesz swoją niezależnosc. I kiedy rodzice Ci czegoś zakażą ze względu na zbyt młody wiek, to przypomnij im ta sytuację :) a dzieje sie coś poważnego?

Gość sierrrrrrrrrrrrr
no ale ja sie boje tak sama jechac....

weź książeczkę ubezpieczeniową, książeczkę zdrowia, piżamę, ręczniki, kapcie, zapas bielizny, ładowarkę. Będzie dobrze! A co się dokładnie dzieje?

Gość ja mam 25 lat a ostatnio
jak poszłam do szpitala bo zle sie czulam i zostalam skierowna na badania na izbe przyjec to mnie lekarz wypytywał czemu sama i ze skoro mieszkam z rodzicami to czy nie uwazalam za stosowne poinformowac ze jestem w szpitalu na badaniach.. strasznie mnie to wkurzyło 😠

Gość ale o co kaman . . .
A u mnie z reguly lekarze to maja gdzies ;/

Gość sierrrrrrrrrrrrr
Dzieki za zrozumienie Front Wyzwolenia Krasnali Moi rodzice nie mają pojęcia o tym, że juz od kilku miesięcy jestem chora. Jakieś 3 tygodnie temu byłam na izbie przyjęć z "matką" to nie mogłam mówić całej prawdy i nawet badań mi tam nie zrobili :o Teraz mogłabym jechać z ojcem, ale przy nim mogłabym jedynie powiedzieć ze się od momentu jak pojawilam się po raz pierwszy na izbie pogorszylo, ale boje sie ze mnie znowu oleją i nawet badan nie zrobią. Jak pojade sama to juz chyba na pewno potraktuja mnie powaznie, z tym, ze bede sie dziwnie czuc... A od "rodzicow" rzeczywiscie nigdy nie mialam wsparcia; wtedy jak po raz pierwszy jechalam do szpitala z matka, ona sie mnie zapytala czy ja jej przypadkiem nie szantazuje i nie udaje. Dodala ze uzalam sie nad sobą itp. Natomiast moj ojciec jak bylo ze mna kiedys tak zle ze krzyczalam w niebogolosy z bolu, potrafil przejmowac sie tym ze mnie to w roku szkolnym trafilo. Świr. Nie będe pisalala co mi jest ze względu na anonimowosc.

Gość kochana kto ma wiedziec
kim jestes to i tak wie ;) pozdro z wawy :) 🖐️ i jedz jak najszybciej, nie ogladaj sie na nikogo!