Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewielka

jak sobie poradzić ! pierwszy raz sama

Polecane posty

za kierownicą?? Prawo jazdy mam już dość długo, ale mało jezdziłąm bo nie miałam własnego samochodu, rodzice i brat nie dawali mi sowjego. jedyne moje jeżdzenie to z narzeczonym Od tygodnia mam swój samochód, jeżdzę nieco więcej ale zawsze z kimś dziś pierwszy raz jadę na uczelnię sama! nie wiem jak sobie poradzić? umie jeździć, wiele razy jechałam tą trasą nie jest to daleko... ale panicznie się boję :-( ogólnie jestem taka osobą która ma lęk przed prawie wszystkim... ale przed prowadzeniem samochodu to już całkiem, jak się przełamać?

Gość idź na piechotę
po co się stresować :-P

nie mów dwa razy! bo jestem w stanie iść na piechotę. ale właśnie chodzi o to że chcę zacząć jeździć

Gość idź na nogach
i przestań świrować

Gość wujekdobra rada
ja miałem odwrotnie ;) może sie nie nadajesz do prowadzenia samochodu :) jedź tranwajem bo jeszcze coś odpierdolisz i kaleką zostaniesz ........ :(

Gość idź pieszo
"ale właśnie chodzi o to że chcę zacząć jeździć" gdybyś chciała jechać to pojechałabyś skoro nie jedziesz znaczy tak naprawdę wcale nie chcesz jechać

Gość to sie pomodl przed
jesli jestes wierzaca, uspokoi Cie to. Zapusc jakas muzyczke cicho w aucie, no i jedz, powiedz sobie ze musisz sie przelamac i ze bedziedsz ostrozna i juz:) a jaka bedziesz dumna z siebie..

nie, nie poddam się i nie pójdę pieszo. tramwaje na szczęście u mnie nie jeżdżą :-)

Możecie mi pogratulować! jechałam do szkoły co z tego że byłam o ponad pół godziny za szybko:p wracając odwiozłam koleżankę, jutro znów nieco dłuższa trasa :-)

Gość Inwazja
ja zdałam prawko, nie mam czym jeździć a jak już jadę to się stresuje jak cholera!

nie miałam czym jeździć prawie dwa lata :-/ teraz jest ciężko zacząć. rób wszystko, żeby jezdzić jak najwięcej. przypuszczam że moja blokada wynikła z tego że zdawałam chore prawko 3 razy! Spotkałam się tam z bardzo niemiłymi ludźmi w ogole było tp dla mnie bardzo stresujące i cóż wmówiłam sobie tym sammy że nie umie jeździć, a wcale tak nie jest

Gość e tam straszne
gratuluję!!! ja mam prawko już trzy miechy, mam samochód a nawet dwa i się boje sama jeżdzić....kurde w pracy też mam samochód i też się boję...czasem jak mam nóż na gardle jade , ale w takim stresie że ja pierdziele....