Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fenia

dobre serum pod oczy +50

Polecane posty

Gość fenia

witam;] moja mama ostatnio źle znosi swoje pierwsze wyraźne oznaki starzenia;/ nigdy nie narzekała na zmarszczki, oprcz mimicznych, które to każdy posiada:) jaki czas tamu, może troche ponad miesiąc kupiła sobie parę produktów z oriflame, w tym krem pod oczy.. wszystkie ja uczuliły. pod powiekami zrobiła jej sie czerwona złuszczajaca się skóra, powieki miała popuchniete.. po pozbyciu sie skutków uczulenia ma pod oczami skórę bardziej wiotka i pomarszczona niz przed tym felernym zakupem;/ ja co prawda nie widzę pwodu do aż takiego narzekania, ale mam sie b.źle czuje psychicznie.. dodam, ze nie stosowała nigdy jakiś spacyfików, tylko wtedy sie pokusiła.. kupilam jej ostatnio Garniera ten nowy krem przeciwzmarszczkowy z ekstraktem z orchidei, ale nie widzi rezultatów;/ proszę, plećcie jakąś `kurację wstrząsową` dla zmeczonj skóry pod oczami.. bede bardzo wdzieczna:) pozdrawiam

Gość fenia
tak sobie dzis przegladałam przeróżniaste opiie na temat takich kremów i znalazłam prę polecanych.. czy znacie je i co o nich myslicie? -Clinique Repairwear, Intensive night creme -Vichy, Myokine -Biotherm Rides Repair to w sumie tyle z tych najbardziej rekomendowanych..