Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość który typ faceta

Który typ faceta wolisz ????????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość który typ faceta

ZAdam kilka pytań z kilkoma wariantami odpowiedzi. W odpowiedzi napisz nr pytania i odpowiedź. Np : 1b , 2c itd ok ? :) 1) wiek a) 18 - 21 lat b) 21 - 25 lat c) 25 - 30 lat d) 30 + 2) wzrost a) poniżej 170 b) 170 - 180 c) powyżej 180 3) włosy a) brunet b) blondyn c) łysy lub króciutko ścięty bo łysieje 4) sylwetka a) z brzuszkiem b) szczuplutki c) wysportowany ( sylwetka typu Cristiano Ronaldo , Tomasz Adamek ) d) przypakowany ( Pudzian , Gołota , Tyson itp ) 5) praca a) bogaty dyrektor , manager b) zwykły pracownik szeregowy np. magazynier 6) oczy a) czarne b) niebieskie , zielone c) brazowe , piwne 7) charakter a) pewny siebie , głowa rodziny , odpowiedzialny , wysłucha twojego zdania ale i tak sam podejmnie decyzję wg swoich potrzeb , mało romantyczny , obowiązki domowe pozostaja dla Ciebie , duzo zarabia , zabiera cię na luksusowe wakacje , masz luksusowe ubranko itp. b) czuły , kochany , wrażliwy , możesz nim manipulować , popłacze razem z tobą , zrobi Ci śniadanko , pomoże sprzątać , wychowywac dziecko , na kasę nie ma co liczyć , skromny

Gość Hajduczia7
ale Ty jesteś walnięty?... takie quizy to dla małolat dawaj :D

Gość widia
strasznie to ograniczone albo menager albo magazynier i co tu wybrać?:)

Gość witam wszytkich
1b, 2c, 3a, 4c, 5a, 6c, 7- ani a ani b, z a) pewny siebie , głowa rodziny , odpowiedzialny , z b) duzo zarabia , zabiera cię na luksusowe wakacje , masz luksusowe ubranko itp. b) czuły , kochany , wrażliwy , możesz nim manipulować , popłacze razem z tobą , zrobi Ci śniadanko , pomoże sprzątać , wychowywac dziecko , jak jest dziecko to musi byc i kasa, inaczej jest krucho, kłótnie, wiem bo jestem w ciązy 2 dzieckiem

Gość szklana pogoda
po tym teście od razu widać, że Ty w moim typie nie jesteś :D

Gość oliwiaT
1) a 2) c 3) b 4) c 5) b 6) b 7) b pozdrawiam :)

Gość idź wyrzucić śmieci
niestety, mój typ faceta nie ma z tym testem nic wspólnego :P

Gość a grzeczny był
1) c 2) b 3) a 4) c 5) żaden, bo mam własną ulubioną grupę zawodową, która w te trzy punkty się nie wpasowała :P 6) b 7) a (pomijając kwestie luksusowych ubranek i luksusowych wakacji, bo to akurat sama potrafię sobie zapewnić.)

po 30 wysoki 185 minimum blondyn oczy obojetne ale raczej jasne wysportowana sylwetka ale nie napakowany charakter pewny siebie praca obojetne byle zaradny,obrotny,a jesli dyrektor to nie skurwiel

1. wiek - 40+ :D 2. no ze 2 metry :classic_cool: 3. włosy najlepiej jak Jiraiya czyli białe ;) 4. sylwetka to chudy 5. praca? alfons albo pisarz jak kochany Jiraiya :classic_cool: 6. oczy? może być wszystko, oprócz czerwonych :O 7. charakter do uzgodnienia :D

Gość ale w czym problem
1 A) 2 B) lub C) 3 obojętne 4 może być A) ale lepiej C) 5 bez komentarza 6 obojętne 7 a połączyć obydwu się nie da i parę rzeczy wyrzucić z jednego i drugiego?

Gość który typ faceta
OliwiaT hmmmm :)

Gość oliwiaT
który typ faceta :) trafiłam w twoje cechy ? :D

jakoś wolę nie zostać uraczona przez niego tsukiyomi, drogi Ostroniksie ;)

Gość który typ faceta
tak , trafiłaś :)

Gość Inwazja
1B 2B 3A 4A 5B 6C 7A co wygrałam? :P

Gość oliwiaT
miło mi :)

Gość tolerancyjna_zakochana
1) wiek d) 30 + c) powyżej 180 a) brunet b) szczuplutki c) z ambicjami, dobrze zarabiajacy ale bez przesady, norma c) brazowe , piwne b) czuły , kochany , wrażliwy , możesz nim manipulować , popłacze razem z tobą , zrobi Ci śniadanko , pomoże sprzątać , wychowywac dziecko , na kasę nie ma co liczyć , skromny

Gość gjgghjhj
7b