Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no musze zadac to pytanie bo

Typ kobieciarza, jaka dziewczyna zostanie jego zona?

Polecane posty

Moze nie zaraz zona ale jaka zwroci jego uwage, ze przestanie prowadzic dotychczasowy tryb zycia...strasznie jestem tego ciekawa. Moj kolega jest takim typem, jest mlody wiec korzysta z zycia, sypia z wieloma..mowi ze nigdy nie poznal jeszcze tej w ktorej by sie naprawde zakochal. I tak sie zastanawiam jaka kobieta zwroci uwage takie kobieciarza, czy to bedzie taka jak on, czyli latwa itd. czy moze niesmiala, skromna dziewczyna. Moze ktos sie spotkal z takim przypadkiem?

na kobieciarza nie ma rady musi sie zakochac. moze to byc niesmiala dziewczyna,moze byc pewna siebie,moze byc seksbomba albo szara myszka,ale musi miec to cos co nie pozwoli mu odejsc. gierki nie pomoga.

Gość huhuhu
Na moje oko kobieciarze wiażą sie z taką, co to do slubu laleczka, figurka, makijaże, miniówki, a potem zaczyna się "prawdziwe małżeńskie życie". Krzyki, groxby, szlabany, potem "robimy dziecko" i robi sie z takiej mamma z prawdziwego zdarzenia. Jak sie zobaczy zdjecia sprzed 10 lat - nie do poznania

bzdura. kobieciarze nie sa wszyscy tacy sami. sa kobieciarze szpanerzy,ale sa tez tacy,ktorzy po prostu uwielbiaja kobiety,a kobiety ich i dopoki nie zakochaja sie naprawde nie moga nic poradzic ze wciaz sie zauraczaja w kims innym.

Dokladnie wydaje mi sie ze akurat moj kolega jest takim typem ktory sie jednak zakocha tak porzadnie tylko naprawde musi trafic na to szczegolna osobe, zreszta sam mi powiedzial ze jak sie prawdziwie zakocha to bedzie wierny jak pies! Tylko ja sie boje bo dziewczyny za nim szaleja, same pukaja praktycznie do drzwi i sie prosza brzydko mowiac, a on z tego korzysta, tylko sie boje zeby ktoras go na dziecko nie wziela:/

odsun sie od niego dopoki jest z innymi dziewczynami.bo jak raz obejmiesz pozycje 'przyjaciolki do zwierzen o innych' to poczekasz dlugie lata zanim zauwazy w tobie kobiete

Gość gjlkaad
up

Gość modelka z argentyny
pewnie taka , nad którą sie będzie musiał wyslic

Gość w t f
Typ kobieciarza, jaka dziewczyna zostanie jego zona?' glupia.

Gość salomonka
zreszta sam mi powiedzial ze jak sie prawdziwie zakocha to bedzie wierny jak pies! :D, :D, :D, :D mam takiego kumpla, mówił to samo... zmienił zdanie w drugim roku małżeństwa :P w t f Typ kobieciarza, jaka dziewczyna zostanie jego zona?' glupia. POPIERAM W 100 % ;)

Gość sokolica777
"Typ kobieciarza, jaka dziewczyna zostanie jego zona?' glupia." albo taka, ktora nie będzie miala o tym pojecia (czyt, nie znala jego przeszlosci) a tak zazwyczaj bywa ;) pozdr

Gość salomonka
sokolica777 ----------> wystarczy popatrzeć jak kolo zachowuje się w obecnośći innych lasek. Dziwkarzy czuć na kilometr, wdzięczą się do każdej napotkanej :D

Och, ja bym się chciała wypowiedzieć. Daje przykład mojej przyjaciółki. Nie powiedziałabym, że jest głupia, raczej zagrała bardzo mądrze. Jej obecny mąż był kiedyś okropny pod względem uwodzenia kobiet, niepoprawny flirciarz, kobieciarz, łamacz serc. My mówiłyśmy na niego dużo prościej - \"dupek\". Moja przyjaciółka była troche jego damskim odpowiednikiem, ale nie do końca. Nie robiłą tego z premedytacją, po prostu ciągle zmieniała obiekt swoich uczuć, nie mogła się zdecydować. Tym sposobem za nią uganiało się pińcet facetów, a ona była wiecznym singlem. Kiedy zraniła jakiegoś faceta płakała nie gorzej niż on, bo jej było źle. A raniła kogoś w kółko. Jak to się stało, że zostali parą? Oj, to bardzo długa historia, ale opowiem ją w wielkim skrócie. On tej mojej modliszce wpadł oko, mówiła \"w sam raz na raz\". Tylko, że po tej ich jednej randce jakoś on zaczął się częściej odzywać, olewała go dłuuugo, w końcu zaczęli się regularnie spotykać w \"wolnym związku\". On świra dostawał kiedy widział, że wychodzi z kimś innym... Poprosił ją aby była tylko jego. Sprawdzała go dlugo zanim została jego kobietą, jeszcze dłużej nim została narzeczoną. Dziś są małżeństwem, dzidzia w drodze. Może być happy end? :)

A ja myślę ze tacy wiążą się w dziewczynami typu \"szara myszka\" bo wiedzą że przy nich mogą dalej szaleć i uganiać się za sexbombami, a żona w domu zrobi pranie i obiadek.

Gość TO ZNACZY DOKŁADNIE TO
Nie przesaDZAJ ROSICZKO Z TYMI SEKSBOMBAMI. Taka to sie trafia raz na 100 tysięcy a te z którymi sypiają kobieciarze, to po prostu panny łatwe w kroku.

Gość Zawsze Obca
hmm moż ebyć tak albo tak :) Albo jakaś naiwna BOGATA gąska, której jego uroki odbiorą rozum. ona będzie zapłakana siedzieć z pieluchami w domu a on ganiał po barach w pogoni za kolejnym obiektem. Albo twarda (dla innych kobiet wredna) pewna siebie LAska która ma duże doświadczenie erotyczne i będzie umiała trzymać go krótko za pysk. (2 znane mi okazy kobieciarza związały się z typen nr 2 choc i tak sie wdzięczą do innych gdy tamta nie widzi. _

Gość Pociupciana Kasandra
głupia. zgadzam się:)

Gość Kozak cipny
jego żoną zostanie prawie każda ale szczęśliwą żoną żadna

oj mysle, ze zdolny kobieciarz wciśnie naiwnej piczce kit ze jest szczesliwa;)

Gość kolega szmaciak
może ale tylko do piątej zdrady

Gość tammarra
jestem z chlopakiem ,ktory tak kiedys postepowal i jestem bardzo szczesliwa:)

skad ona biedulka ma wiedziec o zdradach jak w domu siedzi i gapi sie w ołtarz ktory mu stworzyła?

Gość kolega szmaciak
zdradę od razu się czuje jeśli się kocha partnera a nie siebie

No nie wiem, mnie nikt nie zdradzał:)

Gość tammarra
kolega....zgadzam sie;)

Gość jakbyś o moim byłym mężu
pisała. Taki uroczy, że baby same mu się pchały do łóżka. Na beszczela nawet w mojej obecności potrafiły się do niego przymilać. Ma rację ten, co pisze, że każda może zostać jego żoną ale nie uszczęśliwi żadnej. A to garnięcie się kobiet do takich włąśnie gentlemanów wynika z braku takowych. A myślę też, że twój kolega to nie gentleman tylko sprytny manipulator. Dobrze ułożony, miły a swoje robi.

Gość jakbyś o moim byłym mężu
zapomniałam o najważniejszym - taki facet nigdy nie będzie wierny. Ożeni się z taką, która go bedzie kochać najbardziej ze wszystkich, najpewniej z dziewicą i bedzie ją walił po rogach aż miło. Udając oczywiście najlepszego męża pod słońcem. A zakocha się tylko w takiej jak on sam.

Gość tammarra
jestesmy razem 3 lata,ja mam synka z poprzedniego zwiazku, jestem starsza,kobiety sie przymilaja ,jednak nigdy nie dawal mi powodu do zazdrosci,zadnych usmiechow w mojej obecnosci,jak jakas probowala ,zawsze o tym mowil,nie chodzi nigdy sam na imprezki ,zawsze mnie zabiera ,zajmuje sie moim synkie lepiej niz jego tata,biega do szkoly na spotkania,pomaga w domu,w wolny dzien gotuje,dostaje kwiaty i jest mi super.Od jego znajomych slyszalam,ze przeszedl wielka przemiane i ja to potwierdzam,oby tak zostalo:)