Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamari

czy to zdrowy egoizm?

Polecane posty

olalanie czyjegos slubu i wesela z powodu koncertu?:) bo mam mieszane uczucia

zalezy czyj to slub. proste. jesli jakichs tam niezbyt bliskich znajomych ,a koncert wyczekany,to nie dziwie sie.

osoby z rodziny, ktora specjalnie do mnie zadzwonila i zastrzegla ze mam nigdzie wtedy nie wyjedzac bo chce mnie widziec:-O

Gość hulajnóżka
jeśli rodzinny, to świnia z Ciebie dla koncertu :/

a jaki koncert...powiedz, ze za pozno, bo juz masz bilety (i tu wymien sporą sumkę, jaką za nie dałaś;P)

no ja tez wole koncert, nie lubie wesel a swoja droga to prawdy nie powiem nawet nie wiecie jakby mnie rodzina zlinczowala :-O

a to ślub kuzynki, siostry? wiesz zależy jakie masz relacje z tą osobą. jeżeli to osoba ważna dla ciebie, raczej powinnaś się pojawić, bo będzie miała żal do ciebie... :(

jesli cie uprzedzono duzo wczesniej...sluchaj glosu serca hehe jesli masz potem zalowac to lepiej idz na ten slub. a moze wyjdziesz wczesniej i zdazysz na koncert?

kuzynka, w sumie nie jakas bardzo bliska jesli chodzi o wiezy krwii ale lubimy sie dlaczego nie moge pomysles o sobie?:-O taki koncert mi sie juz nie trafi 😠

niewazne kto gra, to sie nie odnosi do mojej sprawy otulona masz racje teraz tylko musze wymyslec czemu nie moge jakas choroba np:D

Gość ale w czym problem
A nie możesz iść na sam ślub chociaż? Tak dla przyzwoitości? A potem na koncert?

takie cos odpada albo oleje jedno i drugie albo pojde na slub i wesele a moze z wesela sue urwe po godzinie?:D

Gość egoistkaaaaaaaa
Też bym wolała iść na koncet :)

tamari powiedz,ze masz grype zoladkowa i siedzisz na kiblu co chwile. jednak musisz miec pewnosc,ze nie dowiedza sie prawdy...

dobry pomysl z grypa:D tylko ze juz mialam grype zolodkowa, calkiem niedawno ale to raczej rzygalam zamienie to na swinska grype :classic_cool: