Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamari

czy to zdrowy egoizm?

Polecane posty

>> To ja już grzeszyłem myślami z jedną taką samiczką z kafe I tylko to ci prawiczku zostaje :D:D Walenie konia pod pamięciówki pasztetów z kaffe :o

Gość Alter gościnnie
Dzięki koliberku, znów wygrałem zakład :D.

Gość Alter gościnnie
Ja bym polubił Tamcia :classic_cool:.

Gość Alter gościnnie
"nikt raczej normalny tego nie lubi" A kto mówi, że jestem normalny :classic_cool:.

wez bo zaraz zwroce to co dzisiaj zjadlam a wolalabym nie:-O no ale prawda ze wy faceci jestescie swiniami i lubicie: grzebac w dupie, lizac zakrwawione cipy i robic inne obrzydliwosci:-O

>> no ale prawda ze wy faceci jestescie swiniami i lubicie: grzebac w dupie, lizac zakrwawione cipy i robic inne obrzydliwosci Potwierdzam w pełnej rozciągłości :) A te "inne obrzydliwości" to co miałaś na myśli? :classic_cool:

Gość Alter gościnnie
"Nikt, bo normalnych prawiczków w wieku 30 lat nie ma" Niah naih niah :D.

Gość Alter gościnnie
Mogę Ci się wypiąć Zygmuś, tylko uwżaj na kłaczki :D.

:-O dobrze sie czujesz?? wsadzac reke w cipe i w tylek-to drugie to juz dla zaawansowanych :classic_cool:

Gość Alter gościnnie
Tamcia :o, nie podniecaj mnie . Teraz sie musze nauczyć tych sztuczek, dla Ciebie wszystko 🌼. Sami, Sami where are you? :classic_cool:

>> a kto powiedzial ze ja lubie takie zabawy ? Ty przecież :o >> ja jestem kobieta, poleciec Ci to moze cos facet A;e czy ty jako kobieta lubisz takie zabawy? :) Bo jak zaczne z Dorotką kombinować w tym kerunku, to nie chce oberwać po uszach :classic_cool:

nie napisalam:-o zalezy ktore zreszta nie zamierzam na kafe pisac takich rzeczy:)

>> zalezy ktore zreszta nie zamierzam na kafe pisac takich rzeczy nooo dawaj, co się wstydzisz, sami swoi, wymieniamy przecież doświadczenia, taaak? :)

Gość Alter gościnnie
Zygmuś, może zabawisz sie ze mną w proktologa? Ja będę pacjentem, pogrzebiesz sobie w fekaliach, nie chciałbyś :D?

facet moze mi lizac wszystko co chce ale lapy calej sobie nie pozwole wepchac nigdy:-O

Gość Alter gościnnie
Masz rację Tamcia, jakieś zasady trzeba mieć :classic_cool:.

>> facet moze mi lizac wszystko co chce ale lapy calej sobie nie pozwole wepchac nigdy sory za opóźnienie, ale musiałem sobie zjechac pod te teksty, bo już nie mogłem wytrzymać :classic_cool: Byłas Tami gwiazdą mojej pamięciówki ;) PS Wolisz fisting analny, czy pochwowy?