Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamari

czy to zdrowy egoizm?

Polecane posty

Gość Alter gościnnie
Te, jajogłowy. Przestań ślinić się na literki Tami, tylko odpowiadaj, jak się do Ciebie zwracam ładnie .

Gość Alter gościnnie
Za grosz kultury, cham niemyty .

nie wiem czy lubie lituje sie nad Toba:) zapomniales opisac swoj wyglad:P

Przecież wiesz jak wygladam :( Moja flanelowa koszula pamięta czasy Gierka, a sztruksy tata przywiózł mi kiedyś z NRD :o A teraz poważnie - kiedy to wesele bo by se kurrwa ostro popił? :classic_cool:

Gość Alter gościnnie
Ty, Wstrząs, do Ciebie głąbie mówię. Olewasz mnie, ranisz moje uczucia. Mam nadzieję, że zdajesz sobie z tego sprawę :o.

teraz pij, masz dlugi weekend a chociaz pewnie w pracy jestes:-O wesele to we wrzesniu dopiero i jesli na nie pojde zamierzam trzymac dla odmiany poziom i nic nie pic :classic_cool:

Gość Alter gościnnie
Zygmuś, nie odtrącaj mnie, proszę :o. Ja bym tak bardzo chciał poczuć Twą męskość w sobie. NIE ODTRĄCAJ MNIE 😭.

Gość Alter gościnnie
Zawsze mówiłeś, że lubisz takie zabawy. A teraz co, za Tamari latasz, a mnie nie chcesz rozprawiczyć 😭.

>> wesele to we wrzesniu dopiero i jesli na nie pojde zamierzam trzymac dla odmiany poziom i nic nie pic No to jesteśmy ustawieni 🖐️ I cieszy mnie Twoja postawa - ty nie pijesz (będziesz prowadziła), ja będe się witał i zapoznawał z twoim tatą, wujkami, szwagrami, stryjkami i resztą rodziny. Polubią mnie od pierwszego wejrzenia :classic_cool:

>> moze ja komus przeszkadzam? Nie zwracaj uwagi :o Z pedałami już tak jest, stanowią marginalną mniejszość, a zachowują się jakby byli co najmniej większością :o

Gość Alter gościnnie
Taaa, polubią, bylebyś Ty nie okazywał zbytnio sympatii. Nie zniosę wielokrotnej zdrady :o.

tak, tak z pewnoscia:-O nie zamierzam zabierac nieznanego mi blizej i podejrzanego osobnika o nedznej reputacji do mojej rodzinki:D

Gość Alter gościnnie
"Z pedałami już tak jest" Srasz we własne gniazdo? Podobno obrobiłeś kilka męskich dup z kafe :classic_cool:.

>> nie zamierzam zabierac nieznanego mi blizej i podejrzanego osobnika o nedznej reputacji do mojej rodzinki czy czegoś mi brakuje, czego mogłabyś się wstydzić? Mam maniery angielskiego lorda :classic_cool:

tak a ja maniery angielskiej lady:-O gdzie cream sie podzial? olal mnie, nie daruje mu tego 😠

Gość Alter gościnnie
Niczego Ci nie brakuje mój słodki koliberku. Tylko nie potrafisz być wierny Ty ... .

>> tak a ja maniery angielskiej lady Więc będziemy Królem i Królowa balu, przyćmimy swym blaskiem nawet parę młodą, już widze te flesze, te zachwyty, te łzy szczęscia, aaaacccchhhhh 😭 >>olal mnie, nie daruje mu tego Może poszedł się w końcu wyspowiadać.

Gość a nie mozesz przyjsc tylko na
koscielny a potem stu na koncert ?

Gość Alter gościnnie
Rozumiem, że mnie nie chcesz. Dobra, to posuwaj sobie w dupska Jarka, czy Sasha, czy jeszcze innych pedałów. Ja Ci cnoty już nie zamierzam oddawać 😭.

nie przejdzie to na slub moze przyjsc kazdy a na wesele jednak najblizsi czemu ja nie mam konfliktu z ta osoba? bylo by mi latwiej:) juz widze jak tam razem blyszczymy:-O a wyspowiadac sie to Ty mozesz, bo masz napewno sporo bulwersujacych grzechow:D

alter patrz kolejny bez grzechu a nie sorki pzw ma 1 na sumieniu:D mi jakos nie wychodzi:-O

Gość Alter gościnnie
Odrzuciłeś szlachetne uczucie, to wielki grzech jest :o.

Gość Alter gościnnie
Mnie też Tami, nie martw sie :o. Będziemy sie wspierać nawzajem w naszym grzesznym żywocie :D.

Gość Alter gościnnie
To ja już grzeszyłem myślami z jedną taką samiczką z kafe :D.