Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teneryfa***

TENERYFA-był ktoś???

Polecane posty

Gość teneryfa***

Chciałam zapytac czy ktoś może był i w jakim kurorcie i hotelu. Rozglądam sie po internecie ale tyle tego jest że naprawde trudno coś wybrac tak bardziej konkretnie i szukac juz w jakimś kierunku :) będe wdzięczna za jakieś informacje

warto pojechać ale wrzesień-październik, mniej turystów a pogoda super...hotel Santa Maria*** w sumie ok, dobra kuchnia :D obowiązkowo należy odwiedzić Siam PARK !!!!!!! rewelacja

Gość teneryfa***
a mogłabyś napisac jaka to miejscowośc ;)

Gość teneryfa***
wydaje mi sie albo ten hotel nie ma opcji ALL

nie ma-fakt, ale ja nie lubię siedzieć nad basenem---wolę kąpiel w oceanie i to mi odpowiadało...:D a do plaży tylko 350m jaśli wolisz ALL to polecam hotel Diamante -Puerto de la Cruz,

Gość teneryfa***
na wakacje.pl nie ma takiego hotelu

Gość teneryfa***
sorry, jest ale nie ma opini

Gość teneryfa***
sprawdziłam na holidaycheck, opinie naprawde super ale z zdjęc widac że plaża nie należy do piaszczystych

Gość kiziamizia999999
Playa de las Americas Hotel H10 Grand Tinerfe przy samej plaży, jedzenie - czysta poezja :) (rano do śniadania podawali m.in. szampana i truskawki) 2 baseny, dużo angoli, mało niemców i polaków

Gość Henszynscy
Na teneryfie było bardzo fajnie. Mieliśmy wycieczkę tylko tygodniową i bardzo żałujemy. Pogoda pozwala na plażowanie i zwiedzanie. Pomimo upałów jest przyjemny wiatr, który czasami chłodzi. Odległość do miasta nie duża, a co za tym idzie , było blisko też do klubów wieczorem. Mieliśmy super basen, był bardzo duży, czysty no i był obok barek dla gości z napojami. Pełny relaks gwarantowany więc polecam, może sam pojadę jeszcze raz kiedyś. Byliśmy z Holiday Travel Center w ramach timesharingu za pół ceny.

ja bylam w 2011 dwa razy na Teneryfie , ale spalam u osoby z couchsurfingu na przeciwko plazy w apartamencie. bosko!!! kocham teneryfe!!! zazdroszcze Ci ja bylam w lutym i pogoda byla bajeczna!! zobacz fotki na blogu jak chcesz

Gość Miauka
Mam taki plan żeby w ciągu najbliższych 2-3 lat zjechać wszystkie Wyspy Kanaryjskie, jednej poświęcając jeden wyjazd. Na razie byłam tylko na Teneryfie i tak mi się spodobało, że chcę tam wracać i wracać!!! :D Chwała naszym czasom, że te wycieczki zrobiły się tanie, częste i ogólnodostępne, poza tym są świetne promocje. Ostatnią swoją wycieczkę wyhaczyłam jako last z Rainbow Tours i teraz będę się czaić na Lanzarote :) Już widziałam ciekawe oferty :)