Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiszka Czesia

Jak sie odkochac???

Polecane posty

Gość Kiszka Czesia

Czesc wszystkim, mam taki oto problem: dojezdzam do uniwersytetu z pewnym chlopakiem juz jakis czas, w koncu mnie zagadal, i pisalismy ze soba ciagle przez internet, mielismy motylki w brzuchu, ja bylam na niego napalona, on na mnie, w ogle ten czas byl dla mnie super, czulam sie taka sexy laska i w ogole. Ja mu na poczatku od razu powiedzialam ze mam meza, on byl krotko po zerwaniu z dziewczyna z ktora byl 5 lat. Ale im wiecej mi wtedy pisal, ze ma na mnie ichote itp, tym bardziej ja nie mialam na niego ochoty, w koncu mu powiedzialam, ze nie moglabym zdradzic meza i ze bym chciala, zebysmy byli \"tylko\" dobrymi przyjaciolmi, jemu to oczywiscie sie niezbyt podobalo, ale dalej mi duzo czasu poswiecal. Ale od pewnego czasu, zaczal sie coraz rzadziej meldowac i tez mowil ze sie przespal z 2 dziewczynami w weekend, no i ja normalnie zaczelam byc o niego zazdrosna!!?? az w koncu sie w nim zakochalam no i teraz to on nawet nie chce miec ze mna sexu :) problem w tym ze ja cierpie, bo ciagle cos do niego czuje, a on mnie prawie ze olewa. Co mam zrobic? bo nie wiem jak go z mojej glowy sie pozbyc :/

Gość oo własnie tak
to mialabys z nim byc tylko dla sexu? prosze Cie..

Gość Kiszka Czesia
No wlasnie ja chcialam czegos wiecje podswiadomie :( wiem ze to jest chore:( bo przeciez mam meza. Ale ten chlopak w moja monotonie zycia wprowadzil taka radosc, mialam caly czas przez niego dobry nastroj az sie ludzie dziwili. A teraz wiem ze to koniec, i sie mecze :(

Gość Kiszka Czesia
oczywiscie wady ta znajomosc tez miala, bo sie bardzo opuscilam w nauce :/ bo sie nie moglam skupic na wykladach, a w domu nie mialam czasu sie przygotowywac do zajec, bo z nim caly czas pisalam:/ A teraz siedze i nagle mam tyle czasu, az dziwne...

Gość Kiszka Czesia
ale czuje, ze cos sie w moim zyciu skonczylo, taki piekny okres, i to jest dla mnie trudne :(

Gość Kiszka Czesia
Pomoze mi ktos?? HallOO??