Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PuszkaPandory

Powiedziałam mu prawde, teraz żałuje.. Slusznie?

Polecane posty

Pierwszy raz naprawde się zakochałam. Było cudownie. Znalismy sie ponad pol roku zanim zaczelismy ze sobą być. Potem 4 miesiace mineły jak jeden dzien. Pytal mnie czy przed nim miałam jakis partnerów. Powiedziałam mu wszystko , tzn prawie wszystko. Nie byłam świeta , spałam z 3 facetami przed nim ale powiedziałam mu tylko o 2 ... Ciagle miałam wyrzuty sumienia ,ze go okłamałam i bach .. Dzisiaj powiedziałam mu prawde i teraz żałuje . Powiedział ,ze nie chce mnie znać , ze jestem obłudna i fałszywa... A ja sie tylko bałam jego reakcji bo widziałam jak reaguje na moja przeszlosc. Gdybym mogla cofnąc czas i nie robic tych głupot zanim sie poznalismy ... Co robic? Nie odbiera , nie odpisuje ... A wiem ,ze mnie kocha. Mówil mi to wiele razy a on nie rzuca słow na wiatr. :(

Gość ludzi śa naprawde popitoleni
po jakiego grzyba zaniżałaś jak szczerze rozmawialiscie ze sobą durna babo też bym kopnął cię w dupe nara

Wydaje mi się,że twój facet jest bardzo niedojrzały :/ Napisz mu maila,przeproś,wytłumacz dlaczego,że się bałaś i czekaj spokojnie. Jeśli cię kocha da znać

Gość wwrrr
zaraz jeszcze okaze sie, ze masz 25 lat i jego oburza to, ze tak duzo bylo tych partnerow, co? 💤

Gość ciesz sie ze tak wyszlo
przynajmniej nie zmarnujesz wiecej czasu z takim typkiem.:P

rozmawialismy szczerze , ale on okropnie reagował na to ,ze ktos był przed nim .Nasłuchałam sie niemiłych rzeczy ... Poprostu było mi wstyd.

Gość daj spokoj....0.
eee przejdzie mu. nie powiino bylo sie tak stac,ale gorsze rzeczy sie dzieje i ludzie i tak sa razme.

Gość wwrrr
gdyby chodzilo o klamstwo, mozna byloby faceta zrozumiec - oklamalas, dowiedzial sie, strzelil focha. Ale jesli facet, z ktorym spotykalas sie wczesniej jest problemem, juz gorzej. No chyba, ze obydwoje macie po 17 lat, a on jest czysty jak ta lilija swoja droga, w zyciu bym nie pomyslala, ze 2 facetow to ok, ale 3 to juz tragedia

Mam nadzieje , przeciez nie zdradziłam go ... Nawet sie wtedy nie znaliśmy. Jemu chodzi chyba o kłamstwo przede wszyskim , ale miałam powody zeby to przemilczeć.

Gość wwrrr
"ale on okropnie reagował na to ,ze ktos był przed nim .Nasłuchałam sie niemiłych rzeczy" no chyba niekoniecznie chodzilo o klamstwo. to ile masz lat?

taka tak dawajcie jej więcej rad :) swoja drogą jak to jest kobieta nie do końca jest szczera to facet nie dojrzały ale jak facet nie do konca szczery to kawał h.....

Gość wwrrr
PuszkaPandory, blagam, nie reaguj w ogole na Zygmunta!

On ma 19 lat , ja mam 18. Miał przede mną dziewczyny, ale chyba ja jestem taką z prawdziwego zdarzenia. Nie wypieram się ,ze to co robiłam to nie powód do dumy.

Puszka w najprostszej rozmowie nie potrafisz być szczera i ty chcesz z kimś udany związek budować ????

Gość wwrrr
i uwazasz, ze on ma prawo Toba gardzic, chociaz sam robil to samo. No super. [swoja droga, 4 facet w wieku 18 lat, smutne :(]

Uwierz ,ze zadna powazna rozmowa z nim nie była prosta . Jest chorobliwie zazdrosny , krzyczy na mnie i potrafi mi powiedziec takie słowa ,ze sama sie zastanawiam dlaczego w ogole ze mna jest ? Nie powiedziałam mu do końca prawdy bo napewno znów byśmy się pokłócili ,a el w koncu to zrobiłam bo nie mogłam tak dłużej... to chyba tez o czyms swiadczy , bo mogłam mu tego nigdy nie mówić.

Gość wwrrr
no, to idealny facet. Walcz o niego, warto :o

Możecie mnie obrażać. Też nie jestem dumna , ale ludzie ucza sie na blędach .Naprawde tego żałuje, ze nie był tym pierwszym ,choc mozecie mi nie wierzyć.

Gość wwrrr
"potrafi mi powiedziec takie słowa ,ze sama sie zastanawiam dlaczego w ogole ze mna jest " !! to moze warto byloby zastanowic sie, dlaczego w ogole Ty z nim jestes? :(

Gość wwrrr
kojena... eh

z tego co dopisałaś to radze kopnąć w go dupe , dla mnie to jest nie zrozumiałe że ludzie kłamią po to żeby nie zdenrwować partnerów paranoja jakas :(

Gość wwrrr
ludzi śa naprawde popitoleni - ale ona go kocha! :D

acha to przepraszam to ją usparwiedliwia :D