Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaczarna1990

JAPAN STYLE sukienka

Polecane posty

Gość malaczarna1990
mam, ale nie ma tam 'real foto' dlatego pytam tutaj na forum, od tego chyba istnieje, prawda?!

Gość dziewięć
wszystkie ciuchy japan style na allegro odbiegają od pokazywanych. kupowałam cztery bluzki u różnych sprzedawców i każda okazała się szmatą, więc z tą kiecką pewnie będzie podobnie 🖐️

Gość mnbvc
Fajna ta sukienka. Myślicie że na facecie dobrze by leżała? Chyba sobie taką kupię

Gość malaczarna1990
no mam teraz taki dylemat :( duzo czytalam ze te japan style to wielka klapa, ale komentarze na allegro są pozytywne.. 40 złotych to nie koniec świata, ale jak okaże się to szmatą to szkoda i te pieniadze

Gość odchudzaaam się
na wizażu, masz real foto tej sukienki, już nie pamiętam gdzie dokładnie, wpisz w google "site:wizaz.pl japan style" to ci na bank wyskoczy, gdzieś na początku 1szego wątku była.. ogólnien iby ładna jest ale materiał to ściera

Gość navy seals
też się kiedyś w allegrowe japany zaopatrywałam, jedynie z jednej tuniki jestem zadowolona i noszę do dziś. reszta poszła na ścierę :D a co do samej sukienki, ta z obrazka jest śliczna, ciekawe jak wygląda w realu. w każdym razie, te osiemnaście negatywów, a szczególnie odpowiedzi sprzedającego mnie rozpierdalają :D

Gość odchudzaaam się
i przede wszystkim nie polecam przesyłek z tajlandii, szukaj tylko tych z polski.. sama się naciełam na tajlandię.. człowiek miał wcześniej z 2000 pozywtywów, a przyszła ściera która nie nadawała się do założenia

Gość guuina
Japan znaczy badziewie!!!

Gość malaczarna1990
moze ktos jeszcze cos mi powie ;)?