Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xnkia

kolor rajstop a kolor butów

Polecane posty

Gość Xnkia

Jaki kolor rajstop do brązowych butów? aby było modnie i ciekawie?

no tak buty mamy ale co resztę? bo to zależy jaka sukienka/spódnica bluzka itp. tak tylko do butów to może zielone, oliwkowe, śliwkowe, musztardowe, róż (o np jak by reszta była zrównoważona to rajstopy w kolorze fuksji będą wyglądały szalenie)

Gość Xnkia
więc plan jest taki: spódnica ołówkowa z wsokim stanem, jeansowa kolor dark blue, do tego bluzka ciemny granat w malutkie kwiatuszki.. 2 plan: jasna jeansowa spódnica, co do koloru bluzki nie mam pomysłu...

jeśli jesteś odważna to do tego pierwszego zestawu świetnie pasują mi właśnie rajstopy w kolorze fuksji (choć buty do tego wybrała bym czarne ale z brązem też mi się podoba). mogą być białe lub kremowe (bo ołówkowa spódnica zlikwiduje efekt duża dziewczyna w rajstopkach dla dzieci). jeszcze pytanie jaki kolor mają te kwiatuszki? khaki, oliwka też będzie pasować. jeszcze na myśl przyszły mi musztardowe. do drugiego zestawu podobnie(z wyjątkiem białe kremowe) choć z jasnym nie odważyła bym się na ostre kolory lepiej wyglądają z ciemniejszymi rzeczami z jasnymi łatwiej otrzeć się o kicz.

Gość Xnkia
Dzięki, masz rewelacyjne pomysły :D kwiatuszki na bluzce są niebieskie z akcentami brudnego różu, są bardzo delikatne i nie rzucają się w oczy.. chyba skuszę się na fuksję :)

dziękuje za komplement:) jeszcze teraz wpadło mi do głowy ze mogły by być takie ostro niebieskie np. lazurowe. jak kwiatki z domieszką różu to fuksja bardzo pasuje

Gość Xnkia
"jak kwiatki z domieszką różu to fuksja bardzo pasuje" dlatego ten pomysł bardzo mi się spodobał :D

Gość Xnkia
a co mysłisz o wzorzystych rajstopach? oczywiście wtedy musiałabym założyć gładką bluzkę..

oczywiście wzorzyste też świetny pomysł:) (i widzę że dobrze myślisz z bluzką choć mogła by zostać wzorzysta jeśli zdecydujesz się na jakieś delikatne wzory ale to już nie będzie takiego efektu:P bo sądzę ze chcesz przyciągać wzrok do nóg:)) a polecę ci markę świetnych rajstop pończoch itp veneziana drogie ale warto i do tego mają wiele ciekawych wzorów. http://www.veneziana.com.pl/ a zdjęcia są zazwyczaj czarnych i białych warto zauważyć ze tam jest kolor( pod opisem) ja ma początku zgłupiałam wiedziałam ze mają kolorowe suzkam i nic nie ma:P

Gość Xnkia
dzięki za linka :) tak sobie pomyślałam, że ta fuksja to mi też będzie pasowała do ciemno filoletowych butów (kolor wpada w czarny) :D Generalnie to w modzie lubie kłaść na jeden mocniejszy akcent.. zazwyczaj nosze klasyczne, stonowane rzeczy i do tego jakiś jeden krzykliwy dodatek :)

dokładnie świetnie będzie się komponować. też tak mam chce coś kupić i od razu myślę z czym mogła bym to jeszcze założyć:) a tu taką bluzkę tu inny sweterek:p przegląd tego co mam w szafie:P ja ogólnie nie noszę krzykliwych/ostrych/mocnych kolorów (po prostu nie trawie ich. widzę kogoś ubranego w jakiś ostry kolor super podoba mi się jednak kiedy ja to ubiorę to czuję się nie wiem skrępowana. nie lubię po prostu:P) cała moja szafa to kolory ziemi, naturalne i stonowane plus nasycone kolory takie jak szmaragd czy granat. ostre kolory mam jedynie w dodatkach (moje czerwone szpileczki miodzio:P) podoba mi się styl spokojnie plus jedna szalona rzecz w całkowicie odmiennym kolorze.