Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wózekimplast

czy ten wózek pasuje dla chłopca?

Polecane posty

Gość jak dla mnie
to pasuje, ma kwiatki ale niebieskie więc jak najbardziej jest ok

Gość wertyu
troszkę babski :P

Gość pasuje pasuje
nawet nie jest różowy, ani jakiś słodziutki strasznie a nawet gdyby był, co za różnica? taki mały berbeć nie wie, że to 'obciach', nie sądzę też, zeby kolor wozka wplynal jakos na jego psychike pozniej

Gość dert
piękny,ja bym go dla synka właśnie kupiła

wertyu babski? o matko to jest przecież dziecko...;| Jak płacze to też powiesz, że się maże i zachowuje jak baba bo płacze? Wózek jak dla mnie ok.

Gość wertyu
wróżka nie czepiaj się :P Wyraziłam tylko SWOJĄ opinię :) nie kupiłabym wózka ze wzorem kwiatów dla chłopca - poprostu mam inny gust a to chyba nie jest zakazane, prawda ?? :) A płacz dziecka to co innego i dziwię się, ze porównujesz te dwie kwestie :O

Gość a mnie sie wydaje..
... ze on jest bardziej dla chlopca niz dziewczynki i jest sliczny:) ja tez woze swoja corke w blekitnym wozku a ludziei tak pomimo ze jest ubrana na rozowo mowia do niej "jaki fajny chlopiec" chodz wcale nie jest podobna

zgadzam sie z powyzszymi wypowiedziami ze to niebieskie kwiatki wiec pasuja dla chlopca. przynajmniej mnie by nie dziwilo jak bym zobaczyla chlopca w takim wozku.

Skoro masz już wózek po córce, to bez sensu byłoby kupować kolejny wózek tylko dlatego, że ten jest w kwiatki. Dziecko jest dzieckiem, mali chłopcy nie muszą być męscy. Moja siostra w 7 m-cu ciąży kupiła bardzo drogi, różowy wózek, bo była przekonana, że urodzi córkę, ale matka natura zdecydowała inaczej i teraz chłopiec jeździ w różowym wózku

Gość pewnie ze pasuje
slodziutki jest:)

Gość saleminka8
ciekawy ma kolorek i mogę powiedzieć,że kolor nawet oryginalny. Casami jak widzę ubraną dziewczynkęna różowoi do tego wózek tak samo różowy to zeza dostaje :P ale ten wózek jest fajny :)

Gość gośćLili 008
Skoro to forum i ma być szczerze , to mi wogole to do chlopca nie pasuje. Sorki ale to moje odczucie . Jesteśmy dorosłe i skoro pytamy dostajemy odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość gość
a ja nie wiem co myśleć bo te stare linki nie działają ale w sumie to wolę uniwersalne wózki, takie jak x landery w ciemnych modnych kolorach, w tedy nie ma się takiego dylematu i tyle :)