Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sydmgggh

zauważyłyscie ze w sklepach z biezlizną królują male staniki z miseczką B?

Polecane posty

Gość sydmgggh

błagam pomozcie bo juz nie daje rady dobrac stanika na siebie..:( to dyskryminacja ze w skl;epach tylko male rozmiary są ..:( ja juz nie wiem jaka mam miseczke .pomozecie ? pod biustem 76 cm a w biuscie 98 ..miseczka b jest za mala jak przymierzam

Gość llilghh
niestety prawda:(

Chyba zwariowalas z ta miseczka b! Zatujesz czy naprawde taka przymierzalas? Ja mam 76 pod biustem i 96 na wysokosci sutkow i mam biustonosz 70E

Gość sydmgggh
dlaczego żartuje? naprawde przymierzałam a co ? najgorsze ze nie znam sie na tych rozmiarach i nie umiem dobrac stanika sobie..

Gość do lolitki ..hahaLol
LOLITKA MASZ 70 E??? TO JAKIE MASZ TEN BIUST ŚREDNI CZY RACZEJ DUŻY ?

Gość betikaa
no fakt same małe staniczki i to na ogól wypchane na maksa poduchami :/ az źle sie robi, żadko kiedy można dostac coś większego i naprawdę fajnego i oryginalnego bo na ogol przy wiekszych miseczkach trzeba patrzec glownie na rozmiar, a nie na fason :(

Gość sydmgggh
Chodzi o to ze wszędzie takie rozmiary b są ..w triumphie też :( gdzie ja mam znalezc trozmiar 75 d albo 75d skoro nigdzie nie widze takiego:(

Jako posiadaczka 75 B stwierdzam,że większych rozmiarów,od C wzwyż jest więcej.

Gość sydmgggh
betikaa dokladnie tak.niedosc ze male rozmiary to jeszcze wszędzie te druty i puschup naprawde marzeniem moim jest dostac gdzieś ładny stanik bez puchupa w rozmiarze większym ale gdzie ?:(:(

Gość maja_88
tak to jest jak sie kupuje u ruskich na targu to potem w sklepie sie nie umie wybrać...gdzie ty sie pakowałaś w miseczke B...

Gość sydmgggh
Własnie większosc Polek ma wielkie biusty wiec nie kapuje czemu te male są wszedzie rozmiary ? na ulicy jak ide to widze same wielkie cycki wywalone i nawet nastolatki maja takie balony wiec nie mówcie ze wiekszosc Polek ma miske B.to niemożliwe!

Gość A po cholerę szukasz 75d skoro
powinnaś nosić 70E? :O I nie rozumiem skąd to zdumienie- 70E to wcale nie jest duży biust

Gość maja_88
dużo jest małych rozmiarów...bo jak jest dużo kobiet z wielkimi cyckami to je wykupia i zostają tylko małe hehe

Też widzę wszedzie duże biusty.Tzn nie jakies monstrualne E i dalej,ale takie spore C.I za każdym razem jak szukam dtanika dla siebie,to niestety większość, których mi się podoba to są własnie duże rozmiary,więc nie wiem gdzie wy kupujecie...

Gość Polki maja wielkie piersi
Polki mają czym oddychać!JAKIE MISECZKI B? JA WIDZE SAME DUŻE!

Gość sydmgggh
gdzie szukam ? głownie w GALERI KRAKOWSKIEJ W SKLEPACH Z BIELIZNĄ WIĘC CHYBA WIEM CO PISZE. WIDZE SAME MISECZKI B WSZĘDZIE MIMO ZE POLKI MAJA PRZEWAŻNIE WIELKIE PIERSI.

Biust mam spory. Autorko powinnas przymierzyc biustonosz o obwodzie 70 a jak bedzie za ciasny to max 75 - wiekszy nie bedzie podtrzymywal Ci biustu. I miseczki w okolicach E, F - wiele zalezy od firmy, jednak zdecydanie nie mierz stanikow A, B lub C. Wez ich kilka, przymierz i porownaj ktory CI najlepiej pasuje i ten kup.

Zgadzam sie z Autorka - sama nieraz poszukuje biustonoszy w niebyle jakich sklepach z bielizna, ekspedientki patrza ze zdziwinieniem gdy prosze o rozmiar 70E nie mowiac juz o F. I usiluja mi wepchnac rozmiary takie jak np. 80C ze to niby to samo - bzdura!

Gość ALE NIEDOROWZÓWJ
LOLITKA ALE 80 C TO JEST TO SAMO CO 70E I TO TTY SIE NIE ZNASZ!

Gość chyba zarujesz raczej same
namioty sa w sklepach, wszedzie zaczynaja sie od 70B, a juz nie wspomne, ze czegos takiego jak 60C nie uswiadczysz

Gość vbgttt
no a ja mam 65C i tez nie ma takich w sklepach... a to male piersi sa,

Gość DKFKGFGFGFGF
80 C TO WIELKI BIUST