Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sydmgggh

zauważyłyscie ze w sklepach z biezlizną królują male staniki z miseczką B?

Polecane posty

Gość A po cholerę szukasz 75d skoro
Nie szukaj w GK. Jedź do sklepu Intimo4you na ul.Wysłouchów i tam miłe panie Cię zmierzą i pomogą Ci dobrać odpowiedni biustonosz :) Ba, nawet nauczą Cię, jak prawdiłowo go zakładać, żeby zebrać cały biuts zmasakrowany w złych stanikach :)

Gość dfd4555
jak to w sieci ??blagam powiedz jak w sieci i gdzie?

to fakt..ja mam miseczke D..i ciezko mi kupic ladny biustonosz bo jest dostepny tylko w rozm B..ewentualnie C ktore od B malo co sie rozni... smutno jest gdy pokazujesz sprzedawczyni stanik mowiac ze chcesz taki sam ale D..a ona zbywa Cie odpowoedzia: noo takich wielkich nie mamy..ale moze z tych pani cos znajdzie dla siebie??(i na blacie laduje 10 stanikow rodem z katalogu: Cos dla Pan ...dojzalych,ze tak delikatnie to powiem:(

ratowniczka_medyczna popieram rękami i nogami ... Wiecie? wydaje mi się, że tu nawet nie chodzi o ilość tych biustonoszy tylko o ich wygląd... na b robią różne ładne z dżecikami i innymi pierdołami a na d to ja jeszcze nie znalazłam takiego :(

Gość maxam
nieprawda , są same wielkie,

na mnie szyja chyba namioty, bo taka numeracje uswiadczyc to zaszczyt!!!... a wygladaja jak wory na zimioki :O

to fakt...ja tez chcialabym sobie kupic jakis sliczny koronkowy staniczek,z jakimis ozdobami...a tu taka lipa.. u siebie w miescie znalazlam kiedys taki sklep: butik z bielizna sie nazywal..oj tam mieli wybor:)) co sie chcialo i w jakim rozm sie chcialo..piekny stanik dosteony od rozm 0 az po E:) zlikwidowany;(((((((((

ale dziewczyny z rozmiarem zero chyba tez maja problem..mam znajomoa..chudzinka straszna piersi praktycznie wcale..i nawet A czasami na niej zle lezy. na targowisko jak sie wejdzie to samo..A-B...max C(ktore i tak jest rozmiaru b:P

moja siora ma takie.. jak jajka sadzone :O oj jak ja by, jej oddala polowe moich :)

ja tez bym chetnie jednen cycek oddala:D a drugi bym sobie podzielila na pol:) mialabym wtedy chyba B:) ale poki co marzenie..moze jak sie pozbede tych francowatych 15 kg to i blizniaczki zmaleja:D

Gość anusik999999
nie wiem dziewczyny gdzie Wy tych staników szukacie, że nie możecie dostać ładnego D. Ja noszę rozmiar 75 F i wszystkie staniki mam co najmniej koronkowe, jeśli bez większych ozdób. Idealnie dobrane, bo biust trzymają mi perfekcyjnie. I mam staniki różnych firm, zarówno triumpha jak i zupełnie nieznanego producenta. Co najlepsze, nie mam uliubionego sklepu z bielizną, po prostu jak robię zakupy to wstępuję do jakiegoś i nigdy (!!!) nie zdarzyło mi się nie znaleźć ani jednego stanika w jakimś sklepie, który by mi odpowiadał. A wymagania mam spore, nie lubię zwykłych biustonoszy, łączę wygodę z przyjemnością dla oka ;) Chyba, że szukacie w hipermarketach i na bazarach heh.

Gość anusik999999
Nie wstyd. Ale nie ma się co dziwić, że nie może znaleźć sobie stanika dobrze dobranego :) Nie sądzę, żeby wyszło dużo taniej, ja czasem potrafię upolować dobry i ładny biustonosz za 40 zł w promocji. A dobry biustonosz trochę posłuży. Mi wystarczy na ok. 2 lata, więc myślę, że nawet, jesli bazarkowa bielizna wychodzi taniej, to jednak po podsumowaniu ceny kupna 4 sztuk raz na dwa lata lub 4 sztuk raz na 3 miesiące moje piersi tańszym kosztem mają o wiele lepsze zabezpieczenie :)