Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MLODYBÓG20

Zabiore ładną i wolną dziewczyne na miesiąc do paryża

Polecane posty

Gość Zorza polarna44
Nie wierze, ze dziewczyny wysylaja temu pajacowi swoje zdjecia!!!!!!!!!!!!!! HELP HAHAHAHAHAHA co za durne c.py!

pajacem może jesteś ty głupia ci.o właśnie się przedstawiłaś żadna nie wygrała bo za duży wybór pojade chyba sam albo z koleżanką

dla m,nie to jest co najmniej dziwne, głupie baby wysyłały foto a on teraz mówi ze jedzie z koleżanka bo sie zdecydować nie może...:o

Gość a która najfajniejsza
najładniejsza, najbardziej seksi, co podpowiada Ci serce , która ?

Gość buahahaha
laski sie napalily a ty sobie tak w kulki poleciales... teraz sobie pewnie bedziesz konia walil przy zdjeciach :D

justyna za bardzo przypomina mi siostre,monika nie mój typ,ania bardzo fajna i chyba bardzo nieśmiała?magda i karolina na okładki gazet cosmopolitan itp.Weronika z tego profilu nie da się określić,Kasia seksi ale za młoda,Juliett hmm chyba ideał,monika 2 za bardzo wyzywające foto o co chodzi?no i w końcu margaritka25 bardzo ponętna!pozostałych nie komentuje

Gość Zorza polarna44
Mlody, pojedziesz ale chyba na korepetycje tramwajem, hahahaha widac ze chlopczyk lubi pomarzyc i znalazl sposob na durne podfruwajki:))) Dziewczyny naprawde uwierzylyscie, ze jakis fajny chlopak szukalby tutaj towarzystwa na wypad do Paryza???? O LUDZIE!!:)))))

Gość Beti2424
a czemu nie?przecież napisał że żadko bywa w polsce to może nie ma z kim ciekawym jechać.A ty co zazdrościsz że ktoś ma pieniądze a ty nie masz?ja też nie mam i nie zazdroszcze wcale bo nie jestem taka

Gość Zorza polarna44
Beti-sreti...wyslij mu fote:)))))

Gość Zorza polarna44
...a RZADKO to sie przez RZ pisze, bueeeehuhuhuuhhu

Gość Moniczkawawka
a wy czytać nie umiecie przecież koleżanke weźmie,może myślał że znajdzie tu jakąś wyjątkową ładną lale i woli teraz zabrać koleżanke

Gość tabąda
ale dziewczyny są zdesperowane, przecież on dysponuje ich wizerunkami a niektóre przesłały mu erotyczne pozy-sam pisał, chcąć chyba zaoferować zapłate w naturze za wycieczke do paryża żałosne wycieczki tak naprawde nie ma , chłopiec sobie wymyślił