Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina00

Beznadziejnie zakochane w facetach ktorzy nas nie chca

Polecane posty

Gość alina00

laczmy sie:(

Gość glupia ja
oki

Gość ekateriinii 25
Ja rtez sie przylacze.Przynajmiej wiem ze niejest z tym sama.

Gość ja tez ja tez no
i ja

Gość glupia ja
a wyznalyscie uczucie??? bo ja tak, ale dostalam kopa w dupe :(

Gość pffffffff
Przyłączam się i ja... Załamanie formy dziś. A było już tak dobrze.... ;/

Też tak miałam kilka razy. Zazwyczaj zakochiwałam się w wyimaginowanym ideale, a nie w rzeczywistym mężczyźnie, jakiego przelotnie widywałam. W pewnym momencie klapki spadały z oczu i jak przyszło, tak poszło... Głowy do góry! :)

Gość alina00
Tak ale mi powiedzial ze niestety nie czuje tego samego.Nie moge sobie z tym poradzic. Czasami na niego wpadam, nogi jak z waty, serce bije, minal rok od odrzucenia a ze mna coraz gorzej...

Gość glupia ja
no mi tez powiedzial, ze nie czuje tego samego, ale bardzo mnie lubi, ogolnie to dluga historia ... bo pare tygodni przed tym moglam z nim mieszkac, a potem nagle wszystko skonczyl ...faceci sa dziwni

Gość pffffffff
A mi powiedział, że juz nic nie do mnie czuje. Poza nawiasem powinnam odczytać, że pojawila się inna. Ale naiwność ludzka nie zna granic- bo przecież mówił że nie ma nikogo innego.

Gość alina00
No ja sie z nim spotykalam przez jakis czas, niedlugo moze 3-4 miesiace. Ujal mnie swoja kultura, inteligencja, te spojrzenie, glos, zabujalam sie...Miesdiac temu wpadlam na niego na ulicy, poszlismy na kawe, we mnie az sie gotowalo, chcialm aby mnie przytulil,powiedzial ze jednak nie jestem mu obojetna...wrocilam do domu i ryczalam chyba z 5 godzin

Gość pffffffff
Faceci to frajerzy... A my tylko przez nich oczy wypłakujemy... No żesz....;/

Gość nie zawsze brak odzewu
nie wiem jak jest naprawde czy chce czy nie :(

Gość glupia ja
ja sie czulam jak narkoman na odwyku, jak skonczyl seksowanie sie ze mna, masakra, nie jadlam, nie spalam, ttylko ryczalam calymi dniami, jest coraz lepiej, ale jak go widze to znowu rycze

Gość pffffffff
"Głupia ja"- ja go nie widuję. Minęło pół roku- dziś siedzę i ryczę...

Gość alina00
zastanawiam sie nad ucieczka z mego miasta, bardzo zle sie czuje tutaj, kazde miejsce mi przypomina mile lub niemile zdarzenia z mego zycia

Gość pffffffff
Ciężko chyba uciec od wspomnień, nawet przeprowadzając się do innego miasta...

Gość facet jakis
Pewnie za chwile mnie tu zjedziecie na maksa ale nie zawsze ten facet to frajer przeciez na sile nic nie zrobi jak nic nie czuje to nie czuje i co ma zrobic. Skoro uczciwie mowi to od poczatku to jest w porzadku i nic nie mozna mu zarzucic.

Gość alina00
ja tez dizsiaj siedze i rycze...do tego pije

Gość alina00
Ja nie mowie ze np moj byl frajerem, wlasnie byl w porzadku...bardzo wartosciowy facet, tylko nic nie poczul, ciezko mi sie z tym pogodzic:(

Gość angie.
a minic nie powiedzial tylko zwiazal sie z inna:O

Gość wredne życie
przyłączam się:( w moim przypadku chłopak wiedział co czuję, podobno czuł to samo a wybrał swoją byłą dziewczynę:(

Gość glupia ja
ja od paru dni nie rycze, ale w poniedzialek chyba sie znim spotkam i pewnie sie porycze znowu, cholera, ogolnie go kocham od roku, krecilismy z przerwami, na poczatku to ja go nie chcialam, chociaz kochalam, potem sama mu sie wpakowalam do lozka i bylo cudownia, az pewnego dnia stwierdzil ze tak nie moze byc...niby tez cierpial, jak sie odzwyczajal, kurde

Gość pffffffff
Do facet jakiś- szczerość i owszem. Ale nie zawsze ona jest. W moim przypadku do końca było kłamstwo... Prawdy dowiedziałam się sama. Po dwóch tygodniach odchodzenia od zmysłów. Bo "bał się powiedzieć." Że zdradził, że okazał się zwykłą świnią... A mógł po prostu powiedzieć "Nie Kocham" muszę odejść, albo że jest ktoś inny. Rozwiązań jest wiele- wybrał najgorsze, które zraniło najbardziej. Po trzech latach związku.

Gość facet jakis
Z drugiej strony to przyszlosci przewidziec sie nie da. Jak facet poznaje dziewczyne i cos w niej widzi to przeciez nie wie czy sie w niej zakocha czy nie. Wiec spotyka sie z nia jakis czas te przeyslowiowe 3 miesiace pozanaje ja i swoj stosunek do niej. Odpowiada sobie na pytanie kim ona jest dla niego i jak nic nie poczuje to odchodzi bo co mu pozostaje. To jest normalne i dizewczyny tez tak robia. Nie ma w tym niczego nie uczciwego. Co innego gdy jest zdrada albo odchodzi sie z dlugiego zwiazku.

Gość alina00
Pff tak ciezko ale na pewno lepiej uciec gdzies i od nowa budowac nowe zycie ,odciac sie od tego wszystkiego niz kazde miejsce w miescie kojarzyc z kims:( Pamietaj kiedy mi powiedzial abym wziela sie w garsc i dala spokoj pesymistycznym myslom i ze mi dobrze zyczy....to bylo okropne