Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

Nie chcę związku czy jestem jakaś inna??

Polecane posty

Mam 22 lata. Kilka lat temu bardzo chciałam miec chłopaka, ale po paru rozczarowaniach całkiem mi się odechciało:) Nawet nie tęsknię za przytuleniem, czy bliską osobą której by na mnie zależało?? MIeliscie też tak kiedys??

ja tak miałam przez około 3 lata i to był chyba mój najlepszy czas, który bardzo miło wspominam... a od jakiegoś roku całkiem mi odpierdala na temat posiadania faceta, chcę kochać i być kochana i mam obecnie za sobą 2 nieudane próby stworzenia związku i normalnie bleh:o chciałabym wrócić do normalności...;)

25 ale nie myśl sobie, że instynkt macierzyński się we mnie odezwał, czy presja otoczenia czy cuś... nic z tych rzeczy:classic_cool: ja po prostu chcę miłości😭

mnie to pewnie też kiedys się zmieni, a wtedy pewnie będzie juz za pozni na znalezienie porządnego faceta

Gość mamuśkaaaa
oj Kadzidzełko... nie jesteś inna, pewnie sporo porządnych kobitek tak czuje.. ja też nie chcę związku, bo mi dobrze samej (no, ocierają się jacyś towarzysko o moją orbitę), ale mam duuużo więcej lat i mnóstwo - także fajnych - doświadczeń i wiem, że paru normalnych po tym świecie chodzi.. młoda jesteś bardzo, trochę szkoda, że masz już na "dzień dobry życie!" takie gorzkie doświadczenia, pewnie szukasz takiego, jak sama jesteś, ciężko Ci będzie, bo świat podąża w kiepskim kierunku...ale życzę Ci, żebyś trafiła na swojego!!! :)

Gość koko_sanka
mimo, że tzw. chcica we mnie buzuje, zgadzam się, że stopkę masz piękną:P