Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuda/gruba dziewczyna

kiedys bylam taka chuda a teraz..........

Polecane posty

Gość chuda/gruba dziewczyna

mam 31 lat do tak19lat bylam chudziutka jak palec ale duzo jadlam, tak od 19 lat nagle tak zaczelam przybierac na wadze , wiec zaczelam jesc mniej, no i teraz musze sie pilnowac caly czas z jedzeniem ciezko jak nie wiem, ale tak sie zastanawiam co sie stalo ze jako nastolatka moglam pochlaniac kg slodyczy i tlustego zarcia i nic a teraz salatki tylko zeby byc chocaz w polowie taka jakka kiedys bylam...

Gość starość-

- przemiana materii - teraz zmniejszyło się Twoje zapotrzebowanie kaloryczne

Gość Shiningg
tak zazwyczaj jest. Czesto sie zdarza, ze jako nastolatka jestes gruba, a [pozniej nagle chudzina z ciebie w doroslejszym zyciu. Zazwyczaj w mlodym wieku ma sie szybka przemiane materii i to moze minac ;)

Gość kljdghcyifgyu
ja akurat na razie miałam na odwrót w 7-8 klasie podstwówki byłam pulchniutka a teraz (25 lat)zeszczuplałam aż za bardzo (choć w wadze odbicie jest niewielkie, ale w wyglądzie duuże no i ciuchy lecą)

Gość kljdghcyifgyu
wszystkróżni i woda i sałata. Moze zajadasz stres?? moze odezwała sie tarczyca a moze masz to zaprogramowane. Zobacz na zdjęcia z dzieciństwa jeśli jako osesek wyglądałaś jak mały budda to wchodzisz w wiek w którym kom tłuszczowe z dzieciństwa zaczynają sie wypełniać i wtedy trzeba duzo ćwiczyć żeby utrzymać wage. osobiście w diety nie wierzę