Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekateriinii 25

Krwiaczek na nodze u dziecka.

Polecane posty

Gość ekateriinii 25

Moja corcia ma 3 miesiace i od urodzenia na prawej nozce pod kolankiem ma taka czerwona narosl(rosnie wraz z zwiekszeniem masy ciała)Czy dzziecko z ktores z was mamy ma lub mialo cos takiego?

Gość zolzy...
moj maly ma . prawdopodobnie jest to naczyniak. powinien sam sie wchlonac do ok 3 roku. ale radze zeby obejrzal to lekarz pediatra. nie jest to nic groznego i nie powinno sie tego zaczepiac bo nw niczym nie przeszkadza tzn. nie boli.

Gość ekateriinii 25
O wlasnie to jest naczyniak.Pediarta to wlasnie ogladal i mowi ze to jest nic groznego, ze powinnien sie wchlonac.

Gość zolzy...
moja siostra miala na sziyi wielkosci kurzego jaja .taki byl wypukly i sie wchlonal ale dopiero jak do szkoly poszla nie pamietam ile miala lat 7 moze 8 ale to dlatego tak dlugo bo on byl duzy. a teraz ma 26 lat i tylko taka plamka zostala .nawet nie jest bardzo widoczna. mi pediatra kazala tylko obserwowac i starac sie nie podrazniac niczym. moj maly ma na nozce wysoko tak wiec jak zakladam pampersa to staram sie zeby nie dotykal do niego.

Gość sasasd
moja cora miala dwa takie naczyniaki na pleckach, wielkosci monety 1 grosza, teraz ma 4 latka i nie ma po nich sladu