Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Mam przepiękne ze Świetą Maryją Zawsze Dziewicą, z Jezusikiem, z Janem Pawłem... :) Kocham te moje obrazy :) A teraz upatrzyłam sobie piękny obraz za 860 zł :) Pamiętajcie moje dzieci: dom bez Świętych obrazów to jak gęba bez zębów :O Ani jeść, ani całować, ani czuć szczęście w uśmiechu :O Aha, i pamiętajcie o poświęceniu Świętych Obrazów :) Szczęść Boże :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 mam tylko krzyżyk i jeden obrazek:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Nie jest jeszcze tak tragicznie, jeżeli masz choć jeden Krzyżyk i Obrazek :) Pamiętaj tylko, by przy najbliższej okazji kupić więcej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krytykantka 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Jania, pewnie o tym nie wiesz, ale...jestem Twoja fanka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Janiu ale doradz mi jakie kupić TYŚ moją przewodniczką duchową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Czerwiec 12, 2009 jania kto ci te tematy do topików wymysla???????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 nosicie Krzyżyk na codzien ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jabłuszkowa truskaweczka ha ha Napisano Czerwiec 12, 2009 mój chomik też nazywa się Fafik :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kilka chwil 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Janiu ja mam obrazek z komunii i krzyż z bierzmowania, to wystarczająco wiele czy mam dokupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Najbardziej polecam Obrazy z Maryją :) Uwielbiam być przewodniczką duchową :) Tak, Krzyżyk trzeba nosić na co dzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość małolat zaliczacz Napisano Czerwiec 12, 2009 jania czy wypłukałas juz usta Twe w świeconej wodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kilka chwil 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 mawronka coś słyszałam ze kobietom krzyżyków sie nie daje i nie powinny nosić bo będą potem dźwigać krzyż przez całe życie. Ale nie wiem czy to nie bujda zwykła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 na komunie dziewczynkom nie daje sie krzyżyków a sama sobie może kupować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abccda 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Oj to ja chyba bezbożnica jestem... :O bo mam tylko 2... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Czerwiec 12, 2009 o to ja bezbożnica jestem obrazu zadnego nie posiadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Ile macie Świętych obrazów? Bo ja b. duzo, ale nie chcę się chwalić>>>>. to jest jeden z powodow dla ktorych jestem niewierzacy .... kuzwa Jania ! nie wiesz ze obraz nie moze byc swiety !!!!!!!????????????? a co najwyzej postac na nim ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 kilka chwil, no ja na chrzest i komunię dostałam medaliki, a krzyżyk dopiero na bierzmowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amita 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 A ja wyznaję zasadę:nie bedziesz miał bogów innych przede mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kilka chwil 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 bo na bierzmowanie się daje krzyż właśnie A kabel ma racje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Cały obraz jest Święty, oczywiście kiedy przedtem Ksiądz Go poświęci :) Obrazek z komunii to trochę za mało, no ludzie :O :O :O :O :O :O Trzeba mieć więcej obrazów :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I znowu Jania**************** Napisano Czerwiec 12, 2009 "Nie toleruję grubasek. No, chyba że przyznają się, iż są nieszczęśliwe... bo nie mam serca z kamienia." To cytat z twojej stopki Janiu :( A ja cie nie lubię bo źle życzysz grubaskom, które NIE ze swojej winy lecz choroby są grube. Nie lubię cie bo ty nie lubisz kotów :o A największy skurwiel modli się pod figurą..... a wiesz dlaczego ? Bo ma diabła za skórą....tak ja ty ............ Wkleić tu twój wierszyk? Mam ich parę :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 lubie sie pposmiac czasem czytajac ciebie ale dzis cie ponosi ....ksiadz smiertelnik kropidlem zamacha i to juz wystarczy by obrazek byl swiety ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 Co ty tu za głupoty wypisujesz :o :o :O :O :o :O Wstydziłabyś się :O :O :O :O :o :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I znowu Jania**************** Napisano Czerwiec 12, 2009 Jasneeeee i jeszcze te twoje świete obrazy ? Jak obraz może być Święty ?????????????? Kończ te głupią dyskusję bo jak zwykle topik na śmietnik się nadaje :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 a ja lubię ten wierszyk Jani, nawet go znajomym czytałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I znowu Jania**************** Napisano Czerwiec 12, 2009 Wstyd to ja mam przykryty w/g ciebie - to ty się wstydź ! Bzdury piszesz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o jakim w Napisano Czerwiec 12, 2009 O jakim wierszyku mówisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 przejezyczyła sie to prosta kobieta jest bądzcie mili dla bliźnich :P:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I znowu Jania**************** Napisano Czerwiec 12, 2009 Jak masz taki sam poziom to możesz te jej brednie lubić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Sami* 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 mam taki sam poziom jak ona i jutro ide po obrazki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach