Hinatka 0 Napisano Czerwiec 12, 2009 tym wierszyku co Jania miała kiedyś w stopce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NIE BEDZIESZ Napisano Czerwiec 13, 2009 Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią. Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja, Pan, twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą. Okazuję zaś łaskę aż do tysiącznego pokolenia tym, którzy Mnie miłują i strzegą moich przykazań. Nie będziesz wzywał imienia Pana, Boga twego, do czczych rzeczy, gdyż Pan nie pozostawi bezkarnie tego, który wzywa Jego imienia do czczych rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie będziesz miał bogów Napisano Czerwiec 13, 2009 cudzych obok mnie http://www.youtube.com/watch?v=mVZhp6qOMiM&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie będziesz miał bogów Napisano Czerwiec 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=IR0N_mtiFPM&feature=related OTWÓRZ OCZY!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie będziesz miał bogów Napisano Czerwiec 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=wkcZD1W8NP4&feature=related BŁĘDY KK ZOBACZ NA WŁASNE OCZY!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość janiu gratuluje ci babciowania Napisano Czerwiec 13, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JANIU A TEN FILM Napisano Czerwiec 13, 2009 JEST DLA CIEBIE ZASTANOW SIE CZY NIE ZOSTAŁAŚ ZWIEDZIONA!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=HBH0D-vywaE&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 13, 2009 Krzyż :) Obrazek matka boskiej z jasnej góry :) Obrazki św.Franciszka, Faustyna i obrazeczek dzieciatka jezus koletańskiego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witrynkia Napisano Czerwiec 13, 2009 W mieszkaniu mam jedna plaskorzezbe Maryja z Dzieciatkiem i to wszystko. Mam male mieszkanko i nie obwiesze go calego obrazkami Swietymi. A Boga trzeba miec w sercu a nie o obrazki na scianie - na pokaz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JANIU Napisano Czerwiec 13, 2009 Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość droga Janiu Napisano Czerwiec 13, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość droga Janiu Napisano Czerwiec 13, 2009 Ja mam: - krzyże z mojego bierzmowania, i dwa z misji świętych - obrazek z misji świętych - obrazek z mojej Komunii Św. i jako pamiątkę po ciocci jej obrazek z Komunii Św. - obraz z Jezusem i w takich kołach najważniejsze fragmenty Jego życia - obrazek z Najświętszą Maryją Panną i Dzieciątkiem Jezus - ozdabiany bursztynem - obrazek przedstawiający Ostatnią Wieczerzę - obraz z Janem Pawłem 2 - obraz przedstawiający Świętą Rodzinę - obraz z Aniołem Stróżem (chodzi mi o takie dzieło http://republika.pl/blog_kd_3684734/4557151/sz/aniol06_d.jpg) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Czerwiec 13, 2009 Ten post u góry to ani chybi napisała sławna Kamelia :O Poznaję ten styl :O Dzień dobry, kamelio, jednak Obrazy Święte jescze niomu nie zaszkodziły :) Ja mam mnóstwo Obrazów, wiszą na ścianie albo stoją w mojej mini-kapliczce i czuję się w moim mieszkaniu bezpiecznie i wygodnie jak ryba w wodzie :) Zewsząd spoglądają na mnie wizerunki Maryi, Papieża i wiem, że nie mogę zrobić nic złego, bo Oni to widzą i mnie potępią :o To naprawdę dobra motywacja do tego, by być dobra i porządną :) A i odwiedzający mnie od razu widzą, że nie z byle kim mają do czynienia :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Czerwiec 13, 2009 Do osoby z 11.oo. :) Tak trzymać :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość janka do ciebie Napisano Czerwiec 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=mVZhp6qOMiM&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Czerwiec 13, 2009 Janiu gdzie sie podziewalas?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzydulaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Czerwiec 13, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Czerwiec 13, 2009 Janiu musze Ci sie poskarzyc tu duzo jest zlych ludzi:O dokuczaja mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Czerwiec 13, 2009 Słusznie ci dokuczają czy niesłusznie? :O Znikłam, bo mialam kłopoty z kuzynką :O Gdy u mnie siedzi, nie włączam komputera, by nie korzystała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Czerwiec 13, 2009 nieslusznie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wejdz na srrone durexa Napisano Czerwiec 13, 2009 Jania twoje teksty sa nie do przebicia hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jania kocham Cię pokrako Napisano Czerwiec 13, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kilka chwil 0 Napisano Czerwiec 13, 2009 Janiu ku twojej uciesz pragnę cie poinformować ze znalazłam jeszcze 3 święte obrazki w domu :D Jesteś ze mnie dumna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Czerwiec 13, 2009 Jestem z ciebie dumna :) Brzydula nie przejmuj się :) Gdyby tak przejmować się wszystkimi plotkami i pomówieniami... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Czerwiec 13, 2009 Moze juz mi spokoj dadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Czerwiec 13, 2009 To najlepiej nie uskarżaj się, udawaj obojętną :) Tak, tutaj pełno jest złych zazdrosnych ludzi, wiem coś o tym :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JANIA WZÓR DO W KURWIANIA Napisano Czerwiec 13, 2009 IDZ SPAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Czerwiec 13, 2009 Tobie tez dokuczaja:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kilka chwil 0 Napisano Czerwiec 13, 2009 Jania fajna z ciebie babka jednak :) A ty Brzydulko sie nie przejmuj, zazdrość i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziutka ..... 0 Napisano Czerwiec 13, 2009 :D ja mam krzyżyk i jeden obrazek. Bardzo źle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach