Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antares

Łysy czy owłosiony??

Polecane posty

Gość Antares

Siemanko, mam problem. Możecie wyrazić swoje opinie na temat owłosienia w miejscach intymnych, bo szykuję się do swojego pierwszego razu i nie wiem czy lepiej żeby tam było łyso, przycięte troche czy dżungla ;pp Z góry dzięki za rady!

Gość Madzia1966
Jajka zdecydowanie gołe bo nie lubimy ssać włochatego worka, nad siusiakiem możesz mieć włosy, jakie to już zależy od twojego upodobania - czy przygolone czy naturalne. tam sie zazwyczaj nie liże więc masz wolny wybór. Ale worek musi być jak u bobasa No chyba że tylko stosunek zaliczasz i żadnego oralu. No ale to już musisz wyczuć na co panna jest chętna Ile masz lat chłopcze? :)

Gość Antares
Nieco ponad 18, a co?? ^^

Gość Madzia1966
A to że trochę późno na takie pytania... 18 lat to już jest czas na zbieranie doświadczenia a nie początki ;) Ale miłego seksiku ;)

Gość Madzia1966
Oczywiście że każdy zaczyna kiedy mu pasuje.. Ale ja sie wychowałam na wsi i tam 18-letni prawiczek to było coś.. albo był okularnik albo gorliwy katolik. Poza tym każdy już mial jakies przetarcie choćby i w macance... Więc zawsze troche dziwi jak 18;latek teraz pyta co ma zrobic żeby było dobrze. Strzelić do celu, to samo i tak samo od tysiącleci, tu nic sie nie zmieniło :D

Gość Antares
No i co Ci tu odpisać? ;p "Jestem z miasta, to widać... Jestem z miasta, to słychać..." =) Zresztą ty się nie bój nic, ja se poradzę tyle że chce żeby było idealnie ;pp

Gość 14 lat DD
oOo chlopie ja se jakos 2 tyg. temu ogolilem wlosy łonowe, to po 2 dniach myslalem ze dostane szalu :( Nie gol se gory tylko jądra ewentualnie. Tak wogle to z kąd wiesz ze ci wyjdzie ?

Gość Madzia1966
Wyjdzie wszystko i będzie ok. Nie prowokuj i nie mąć chłopakowi w głowie :) Pozytywnie trzeba patrzec na świat :)

Gość 14 lat DD
Jasne Madziu zgadzam sie z toba w 100 % pozdro

Gość Antares
No, czekam na kolejne rady!

Gość truskawkoholiczka
owlosione

Ja tam wole ogolone. Czy oral czy nie, zawsze już tak nie kłuje;) Poza tym kto lubi czuć włosy w ustach. Dam Ci prostą radę-jeśli wolisz żeby Twoja dziewczyna się tam goliła to ty też się gól. Jeżeli się nie goli to zrozumie iluzje. A jak ona się goli z własnej woli to pewnie ma nadzieje że ty też zrozumiesz jej przesłanie. Miłej zabawy!

Gość SmutnyMaciej
Osiemnastolatek, który nie uprawiał seksu to rzadkość ? Dziewczyno... Ja mam 21 lat i nie mam zamiaru jeszcze tego robić, nie chce być tatusiem po prostu. Najpierw studia, dobra praca, mieszkanie... dopiero potem szukanie dziewczyny i seks po ślubie. !

Gość SmutnyMaciej
Dlatego w nicku napisałem, że jestem smutny gdyż dla mnie szczytem weekendowego szaleństwa jest konsumpcja ptysia w cukierni na rogu :)

Gość rumburak bo
ha ha ha ha ha ah ha

Gość SmutnyMaciej
;) Nie musicie się podszywać... Cóż... nie dla każdego seks jest ważny..

Gość rumburak bo
a ja lubie jak facet ma owlosionego pindla jaja i wlosy miedzy palcami napalony pedziu

Gość Nastka86
Łysy =/