Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uppppppppp

TEMAT DLA WSZYSTKICH CHCACYCH ZMIENIC SWOJE ZYCIE!!! KONIEC Z NIESMIAłOśCIą!!!!!

Polecane posty

Gość uppppppppp

MAM 16 LAT I PEWNIE NIE JA JEDNA WALCZE Z NIEśMIAłOśCIą. MAM PRZEZ TO MAłO ZNAJOMYCH I CZęSTO SIEDZE W DOMU SAMA, MIESZKAM NA WSI, WIEC TYM BARDZIEJ CZESTO MI SIE NUDZI. TERAZ CHCE ZMIENIć SWOJE żYCIE, ZNALEść NOWYCH ZNAJOMYCH, PRZESTAć BYć SAMA I POKONAć MOJą NIEśMIAłOść!!!!!!!!! CZEKAM NA WASZE WYPOWIEEDZI, CZY KTOś CHCE Z TYM WALCZYć RAZEM ZE MNą???? NAPISZCIE JAKI MACIE PROBLEM I JAK STARACIE SIę GO ROZWIąZAć. PROSZę TEż O RADY ZE STRONY INNYCH KAFETERIANEK. :)

jatez musze sie wziasc zasiebie bo kupyie kobiecy mocz 50zl za 1 litr place ale chyba juz skoncze ztym :)trzeba sie zmieniac

Gość uppppppppp
fajnie... :classic_cool: ;) A jest ktoś kto na serio pogada na tym topiku???

Gość uppppppppp
nie wrzeszczy, nie wrzeszczy - te wykrzykniki tylko po to, zeby moglo wiecej osob temat zauważyć ;) :classic_cool:

Gość uppppppppp
jak juz ktoś się zjawi, kto chce sensownie pogadac, wymienic sie opinią, zdaniem to zapraszam do dyskusji - ja narazie mykam, bede jeszcze przed południem.

Ale czego od nas oczekujesz w związku z tematem? Na to jest tylko jedna rada zdobyć się na odwagę i przełamać i innej odpowiedzi raczej nie dostaniesz :P

Gość uppppppppppph
wielka kupa gnoju - jak sobie z tym poradziłaś??? czy moze samo ci to przeszło???

Gość hnfhfhfhfh
ja też mam 16 lat i też jestem nieśmiała ;/ a może nie tyle nieśmiała,co malomówna i często nie wiem co powiedzieć,ale w liceum musze sobie znaleźć przyjaciół

Gość najczęściej ten kto milczy
ma wiele do powiedzenia, ale ten kto ciągle mówi - odwrotnie... :O

Gość upppppppph
najczęściej ten kto milczy - a dlaczego tak uważasz?????

Gość gość
Kiedyś próbowałem się przełamywać, siłownia, bieganie, częstsze kontakty z ludźmi, ale to było za mało. Strasznie łatwo odpuszczałem i wybierałem coś prostszego np. komputer a to prowadziło do nikąd. Czasem zastanawiałem się jak musiało by wyglądać moje życie bym był szczęśliwy - sympatyczna i uczciwa dziewczyna, dziesiątki znajomych zabiegających o kontakt ze mną, fajne auto, skoki na bungee i spadochronie, wydawało mi się to niemożliwe…. a jednak udało się!!! Wszystko zaczęło się od oczyszczenia aury ze strony http://energiaduchowa.pl , po kilku sesjach nabrałem wiary w siebie i chęci do działania. Potem poszło z górki, zwyczajnie zacząłem spełniac swe marzenia. Póki co wszystko idzie mi dobrze i jestem w końcu zadowolony z życia.