Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosssska.

czy taki krem bedzie dla mnie odpowiedni??

Polecane posty

Gość zosssska.

witam mam 22 lata, skórę mieszaną, ze skłonnością do zaczerwien (czerwone placki na policzkach), odwodnioną, suchą, tłustą w strefie T, no i zmaszczki pod oczami na czole i opadajace od płatków nosa po kąciki ust wlasnie konczy mi sie krem wiec chcialabym zainwestowac w cos nowego, jednak niedrogiego, zastanawiam sie nad produktmi ziaja med 1) krem redukojący zmarszczki na noc: http://ziaja.pl/offer/pl/ziajamed/skora_sucha__wrazliwa/prod:krem_redukujacy_zmarszczki_na_noc niestety nie pisze od jakiego wieku mozna go stosowac, moze ktos moglby to po skladzie wywnioskowac? 2) krem zmniejszający nadreaktywność naczynek krwionośnych na dzień http://ziaja.pl/offer/pl/ziajamed/rozszerzone_naczynka/prod:krem_zmniejszajacy_nadreaktywnosc_naczynek_krwionosnych_na_dzien 3) krem uszczelniający naczynka krwionośne na noc http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=26602 4) skoncentrowana emulsja redukująca podrażnienia na dzień/na noc http://ziaja.pl/offer/pl/ziajamed/rozszerzone_naczynka/prod:skoncentrowana_emulsja_redukujaca_podraznienia_na_dzien_na_noc myslalam nad zestawem 1, 2, 4, myslicie ze to dobry pomysl? czy moglabym te kosmetyki tak polaczyc i dodatkowo do oczyszczania stosowac ten produkt: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19237 bo obecnie go używam i nawet mi służy z może macie jakieś inne propozycje? wiem na pewno że nie mogę zrezygnowac z czegos na naczynka, dziekuje za odp:)

Gość zosssska.
*1) krem redukujący zmarszczki na noc* i chcialam jeszcze dodac ze mam rowniez cere wrażliwa...

Gość olkkkkkka
wizyta u dermatologa:) by się przydała:) doradzi jeden sensowny krem:)

Gość olkkkkkka
jak połaczysz tonę kremów może się okazać że wyladujesz z zatkanymi porami i...toną pryszczy...

Gość zosssska.
bylam juz o dwoch dermatologow i jedna babka mi powiedziala zebym w drogerii zapytala bo tam sie najlepiej na kremach znają, a druga juz dobrze nie pamietam ale tez nic konkretnego nie powiedziala czyli tego redukujacego zmarszczki nie powinnam laczyc z tymi na naczynka? i czy wazne jest aby oczyszczanie skory rowniez bylo z tej samej serii??

Gość zosssska.
a no i nie nakladalabym jednego na drugi tylko na dzien przeciwko zaczerwienieniom a na noc przeciwzmarszczkowy, niby sa z tej samej firmy i z tej samej linii... kurcze...

Gość zosssska.
moze jeszcze ktos cos doradzi...

Gość aaadaaa
a po co Ci krem na zmarszczki w tym wieku? moze wystarczy krem na naczynka, spróbuj z Ziaja Med,czytałam pozytywne opinie...i nawet miałam sobie kupić ostatnio ale nie było i dlatego kupiłam na razie inny...

Gość zosssska.
kurcze juz sama nie wiem, nie chcialabym sie nagle za pare lat obudzic spojrzec w lustro i pluc sobie w twarz ze kiedy byl czas to ze zmarszczkami nic nie robilam, slyszalam wiele opinii ze powinno sie zaczac profilaktyke przeciwzmarszczkowa juz po 20 rż, no a je mimiczne bo mimiczne ale zmarszczki mam i to nie tylko moj wymysl, tamtem krem wydaje mi sie delikatny, jest do cery wrazliwej na dzien z tej serii jest przeciwko podraznieniom a jesli chodzi o te kremy na naczynka to nie wiesz moze czy są tłuste czy raczej lekkie??

Gość aaadaaa
hmm..ja starsza jestem a nie stosuję nic typowo na zmarszczki :) jesli chodzi o krem na naczynka to myślę,że ten na dzień jest nawilżający więc nie powinien być tłusty...ale nie miałam go póki co, więc nie jestem pewna na 100%. A ten krem z Ziaja też działa przeciw starzeniu się skóry,i wydaje mi się,że nie potrzebny na razie jakiś inny na zmarszczki...a jak napisała olkkkkka możesz tylko nie potrzebnie pozapychac pory... co za dużo to nie zdrowo ;) więc jeśli masz problemy z naczynkami to postaw na krem na naczynka.

Gość zosssska.
dzieki za odp:) w kazdym badz razie ja mam problem ze wszystkim ale chyba postawie jednak na te naczynka

Gość aaadaaa
ja też mam podobny problem z cerą...mieszaną z naczynkami i skłonnością do wyprysków...teraz uzywam kremów na naczynka z tym,że strefe T często omijam. I pod oczka mozesz sobie kupić też kremik.

Gość zosssska.
a co do oczyszczania??

mysle, ze dobrym rozwiązaniem byly dobrze nawilzajacy krem , ja mam nivea visage do cery mieszanej na dzień i jest wszystko gra :), drobne zmarszczki mimiczne zniknęly jak ręką odjął :)...cera nabrala blasku...:D

Gość wcrvvrv
radze wejsc na www.wizaz.pl/forum i tam poczytac:)

Gość zosssska.