Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Yelonkowa

Zadbajmy o siebie razem ! Mi się udało .

Polecane posty

jeżdżę codziennie 10km. Ile schudłam dowiem się w poniedziałek bo czekam na wagę z allegro :D Kręcę przez ubranie na goły brzuch moje hula-hoop nie wskazane,właśnie przez te wypustki masujące.

Gość Pani Yelonkowa
Ja mam właśnie to gładkie. Jest dosyć ciężkie bo wypełniłam różnymi pierdołami :D

Gość sporcik
Bogata w miłosć, ja rok temu jezdziłam ok. 1 godz . Efektów nie widziałam i faktycznie było to nudne i na dłuzszą metę nie chciało mi się ( miałam tez zle ustawiony rower) Przestałam jezdzic. Teraz jezdzę 20 minut wieczorem, czasami dwa razy dziennie po 20 minut. Jest duzo mprzyjemniej i widzę efekty. Najfajniej mi się jezdzi jak słucham muzyki na mp3 lub tel. Nie ma sensu jezdzic na raz bardzo długo, lepiej sobie to podzielić. Mniej się zmęczymy , a efekty będą. Jesli chodzi o normalny rower to co innego.

Gość Pani Yelonkowa
Ja rower stacjonarny rzuciłam w kąt i korzystam tylko ze zwykłego. Jazda na stacjonarnym jest dla mnie za nudna nawet przy muzyce czy przy TV :P

Cięższym hula-hoop lepiej się kręci i chyba efekty lepsze.Musi mieć dużą średnicę ja tym zwykłym zabawkowym nie umiałam kręcić ciągle mi spadało,a tym kręcę 15 min bez przerwy i nie spada. Co na to mąż?? męża nie ma wróci za miesiąc :P Sporcik ja też te 10 km robię w 15 minut i dłużej nie jeżdżę,a nudzi to mi sie hula-hoop jak długo kręcę bo na rowerku to mi czas akurat szybko leci bo rozmawiam wtedy z mężem na skype :D Muszę sobie kupić słuchawki bezprzewodowe to będę mogła z nim rozmawiać i kręcić to może też lepiej pójdzie.:D

Pani Yelonkowa na zwykłym nie mam na razie możliwości bo mam małe dziecko,i do tego od 4 miesięcy mam prawo jazdy więc jak na razie wszędzie samochodem,mam nadzieję że szybko mi ta fascynacja minie :o a dupsko od tego też rośnie :D

Gość Pani Yelonkowa
Bogata w miłość a w którą stronę kręcisz ? Ja w lewo elegancko , ale w prawo kręcę tak jakb ym kręciła pierwszy raz . Czasem udaje mi się zakręcić kilka razi i z hukiem spada na podłogę :P

Gość Pani Yelonkowa
Ja starania o maleństwo zaczynam już za kilka dni . A prawo jazdy też w toku bo już 8 godzin wyjeździłam :D

Gość Pani Yelonkowa
Mam nadzieję , że nie schudniemy tylko z jednej strony tak jak pisały dziewczynki na innych topikach :P

Gość Pani Yelonkowa
Ja uciekam kobietki do pracy i na sparcer nad morze. Do później :)

Gość sporcik
ja jezdze ok. 1,5m-ca i schudłam 4 kilo. Brzuszek tez spadł, uda, pupa, nawet rece ( mimo ,ze najmniej uczestniczą). Ale przejadac się nie ma co. Lepiej uwazać co się je i ile. I nie jeśc wieczorem i w nocy. Jak jestem głodna wieczorem to robię sobie zieloną herbatę. Wczesniej próbowałam schudnąc i mało jadłam , efekt byłam głodna. Teraz jak jezdzę jem w miarę normalnie( uwazam jak jesc), przynajmniej nie jestem cały czas głodna , a kilogramy spadają. Bo po prostu to spalam

Gość sporcik
ja biegne spryatac, bo od rana planuje , a caz cyas sidye na kafe :-)

Gość sporcik
* ja biegnę sprzatać, bo od rana planuje , a cały czas siedzę na kafe:-)

Gość sporcik
sorki za banialuki wyzej, ale znów wcisnęłam shift i ctrl

Gość Pani Yelonkowa
Czesc kobietki. Ja dopiero wstałam. Kręcicie czy jeździcie ? :) Ja może później bo coś leniwa dziś jam jest :P

Gość Pani Yelonkowa
Ja też dzisiaj na rowerek pójdę :) Później popracuję i poHulam trochę :) Na obiad dzisiaj zupka szczawiowa bo strasznie mam na nią ochotę :)

Gość maślany bogdan
poka fote

Gość Pani Yelonkowa
Ja dzisiaj tak nalatałam się po mieście w poszukiwaniu kiecki na wesele , że już na nic nie mam siły. Teraz siedzę i muszę nieco popracować bo na czwartek mam termin zlecenia. Wczoraj ćwiczyłam swoje szpagaty i ledwo chodzę :P Do lata muszę zrobić szpagat w każdym rodzaju i do samej ziemi :) Jutro rowerek i hula. Potrójna dawka za dzisiejsze lenistwo :D

Gość UbogaDuchem
..Dołączam.. :D Zawsze chłopięcej sylwetki, przytyłam na 8mio tygodniowym zwolnieniu i lekach.. :( Już się Ruszam, ale nie az tak jak Wy.. Wczoraj znalazłam hula-hop w składziku.. niepewnie rozmyślałam, czy Warto.. Ale dziecięcy.. Taki duży miałam w liceum.. ..Też chodziłam spać o 2-3ej.. ale pobudka 7.30-8ma. Pozdrowiska.. :D

Gość Pani Yelonkowa
Gdzie się kobietki podziewacie ? Zajęte ćwiczeniami dzisiaj ? Ja ostatnio nie mam natchnienia na ćwiczenia. Cały czas pracuję, ale dzisiaj jest ciepło i mam w planach rowerek :) Później z 20 minut poHulam i na dziś starczy.