Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mGh

Filmy godne polecenia

Polecane posty

Gość mGh

Proszę o podawanie tytułów filmów godnych polecenia,takich które zrobiły na Was wrażenie, ryczeliście jak bobry czy śmiertelnie się wystraszyliście.Coś co warto obejrzeć. hmmm, ja jestem wielbicielką horrorów, ale czasami lubię obejrzeć również cos innego, także poradźcie co warto.

wczoraj oglądałam \"Chłopiec w pasiastej pidżamie\" był niesamowity polecam też: \"Duchy Goi\", \"Labirynt fauna\", \"My jesteśmy Marshal - męski sport\"

Hmm, ja kocham horrory:) ale ku tematowi filmy: Lustra Ciemność Wzgórza mają oczy Nieodebrane połączenie Blair Witch project Omen Oszukać przeznaczenie(niby stare, ale lubię) Deja vu Dziewczyna z Jersey Sierociniec jeszcze kojarże coś takiego jak Lizzy Mcguire-niby dziecinny, ale ujdzie ;D jak coś sobie przypomnę do dopiszę...;D

Gość mlk
hmmm wieczny student american pie

Gość 1900 człowiek legenda

Gość depresyjnatrzydziestka
Dracula (AKA Bram Stoker's Dracula) (1992) Illusionist, The (AKA Iluzionista) (2006) genialne filmy... dorzuce jeszcze Kruka

Gość depresyjnatrzydziestka
zapomniałabym..... Wichrowe wzgórza

Gość Scarlet1976
Cześć -Zacznę od tego że lubię głównie thrillery,dobrze zrobione horrory, psychologiczhe filmy,ciekawe historyczne -dobrze zrobione:POLECAM-Mgły Avalonu,Oszukać przeznaczenie-trąci mychą;)ale jest dość fajne,Księga Diny.Serial "Mesjasz" jakiś czas temu w tv leciało w niedziele w póznych godzinach wieczornych.

Gość Scarlet1976
Duchy goi tez mi się podobal

Gość tak szczerze jak
ja lubie: straszny film - wszystkie czesci borat zabawa w chowanego -thriller psychologiczny pila rush hour 1,2,3