Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdallena25

pomocy blagam

Polecane posty

Gość magdallena25

Jestem w trudnej sytuacji potrzebuje pilnie pewnego dokumentu tożsamości, jeśli ktoś może pomóc w załatwieniu to proszę niech pisze na meila magdallena8@wp.pl

a czy wiesz że to nie legalne? Pilna nie pilan pójdziesz siedzieć. Ja bym nie napisała, a jeśli to glina?

Gość magdallena25
nie jestem gliną tylko zdesperowanym czlowiekiem, proszę o pomoc gliny nie robią takich akcji, oni ewentualnie dzwonią do ludzi którzy sami się oglaszaja w internecie.

Gość magdallena25
niestety ciężko napisać do kogoś kto sam sie ogłasza bo coraz mniej osób to robi, może ktoś załatwiał coś podobnego i da jakiś namiar, odwdzięczę się za pomoc

Gość magdallena25
słyszałam,że studenci wiedzą np. takie rzeczy jak załatwić legitymację studencką

chyba studenci wiedzą jak oni często potrzebują lewej legitymacji, np po piątym roku żeby nie płacić tyle za przejazdy

masz szansę, że może znajdzie się ktoś na forum kto będzie zorientowany, tu dużo osób siedzi, a z tego co wiem to nie jest wcale takie żadkie jak niektórzy sądzą

w pewnym sensie to cie rozumiem bo te przejazdy mogą do bankructwa doprowadzić, mój kolega sobie załatwiał właśnie z tego powodu, kto wie może za rok dwa sama się będę rozptywać

jeszcze pomyślalam, że ludzie takie rzeczy często na jakiś bazarach załatwiają, może tam spróbuj