Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

ukradliście coś kiedyś??

Polecane posty

Gość 6869869
zabawke koledze jak bylam mala 🖐️

Gość wstyd sie przyznac ale tak
nigdy nic ze sklepu, to znaczy nic nie wzielam z polki i wyszlam... raz jak kupowalam karte do telefonu babka mi dala ja wrzucilam do torebki i dopiero jak bylam u kolezanki zorientowalam sie ze są 2 juz nie oddalam... dobrze ze byly po 10zł jakby byly po 30 zł to chyba mialabym wyrzuty sumienia :P no i teraz w sklepie pracuje odziezowym malo zarabiam ado tego katastroficzne warunki brak wody biezącej brak kibla itd to zawsze jak sprzedam duzo rzeczy, a na kase nie nabijam bo jej nie mam tylko do zeszytu no i moge dawac upusty rabaty wiec zawsze wpisze ze dalam jakis rabacik i codziennie sobie na 2sniadanie ukrece i jakiegos batona czyli jakies 4 zł :P ale to nie zawsze :P

Gość ukradlam
mydlo z lazienki :D:D

jak byłam dzieckiem to miałam takie ciągotki ;)...nigdy bym tego nie nazwała kradzieżą, po prostu brałam to co mi sie podobało :D np. plastikową cenę ze zklepu...albo spinkę koleżance, jak byłam u niej w domu...

Gość 6869869
ale sciema z tym kradzeniem :D

kradnę, kiedy jestem pijana. nie umiem wtedy panować nad tym. ukradłam już pieniądze, kosmetyki, alkohole... czasami kradłam dokumenty, ale oddawałam : ) najgorsze jest to, że moim znajomym... a na trzeźwo... kosmetyki i czasem coś drobnego ze sklepu... ot, dla sportu. :P

nie smakowal;p ukradlam go bo nie mialam przy sobie ani grosza a bylam gloda jak cholera!! to bylo w tesco;/ ale przypal. teraz jak tam jestem mam wrazenie ze zaraz mnie zlapia hehe

hahaha :) To tak jak Ja - poszłam na wagary z koleżankami, wszystkie byłyśmy spłukane, a w brzuchach burczało... Dobrze, że to było bardzo dawno temu :) Ale do dnia dzisiejszego nie tknelam snickersa :)

Gość jak bylam biedna
i bez grosza a moj fagas stracil prace to ukradlam na uczelni portfel komus z torby.i tak kilka razy.

Dezodoranty, mydła (:O:O:O:O:O:O te z pilingiem :O Żal :O) Tik taki Kremy , kremy do rąk :D , boze i jeszcze duzo rzeczy ::D:D:D:D:D OOo nasiona jakieś słodycze były za tanie...:classic_cool: Strasznie duzo raz mnie ochroniarz wźiął do siebie i przeszukał , ale nic nie mialam głupio mi było bo się ludzie gapili Zanim wźiął mnie do siebie to wszystko co mialam w kieszeniachy wywaliłam :D A to wszsytko przez kolegów :classic_cool:😭 Żal i teraz samej siebie 😭 To było gdzieś tak yyyyy 3 lata temu w Kauflandzie :D

a ja ukradłam raz w swoim życiu pastę do zębów i jagodowe mydło z przedszkola:D:D:D do niczego to nie było mi potrzebne..:-o ale miałam potem wyrzuty sumienia i powiedziałam mamie!!! nie krzyczała na mnie:) powiedziała że się tak nie robi:D

zapomniałam... jeszcze kiedyś z koleżankami poszłyśmy na lodowisko... i w tym czasie, kiedy te dziewczyny jeździły, my sobie weszłyśmy do szatni i ukradłyśmy w sumie 3 telefony i 1 torebkę... :P:P też ukradłam batonika ze sklepu (pijana), chociaż nie miałam ochoty. ehhhh. dziwna jestem!!!!!! i toi chyba też był snickers! mniam :P:P:P:P:P:P

Ja z materialnych rzeczy ukradłem kiedyś w podstawówce z kieszeni ojca 20 zł :D :D :D :D ale potem i tak pytał mamy czy mu wzieła jakieś pieniądze... i dostał od niej zjebke a ja powiedziałem że nic nie wiem :D :D :D raz jeszcze w wieku 5 lat wziałem chipsy ze sklepu a mama nawet tego nie zauważyła... bo były już zjedzone... potem wróciła się żeby to zapłacic :D :D

a moja 1 kradzież to był chyba cukrowy królik wielkanocny i zostałam przyłapana!! to był królik mojej przyjaciółki i przyszła z mamą! na prawdę nie wiem o co chodzi, ja nawet wyrzutów sumienie nie mam =/

Gość 6869869
zelki kiedys podkradalam u kolegi.. :D

Gość gostek z polskiiiii
Ja ukradłem koledze samochód na pilota i schowałem go w szopie ;] Ale i tak później przyszedł z mamą... I raz też ukradłem tic taci ;] ale zostałem przyłapany, jak podszedłem do sprzedawczyni i się uśmiechnąłem to powiedziała żebym sobie wziął te tic taci bo mi jebie z ryja ;]

jak mialam z 11 lat to ukradlam notes z kolorowymi karteczkami (pamietacie je moze? ). Wybieralam ktory kupic i podobaly mi sie dwa ale mialam kase tylko na jeden. Jeden wlozylam do kieszeni, za drugi zaplacilam. Kosztowal 60 gr a ja przez te 60 gr przez dlugi czas balam sie nawet przechodzic kolo tej ksiegarni :O

pewnie, ze ukradłam:D, zaczeło sie od loda, stałam w kolejce z lodem i nagle prad zgasł:D, i sobie poszłam z tym lodem:d, pozniej ukradłam sos czosnkowy z pizzeri:D, pozniej znowu loda:D, po miesiacu moze ukradłam spodenki krotkie ze sklepu, bo nie miałm w czym isc na balet:D, tydzien poznije znowu szłam na balet i znowu nie miałam co ubrac;D, to poszłam do sklepu i ukradłam:D, poznije szkoła sie zaczeła i dostawałm złe oceny, pomyslałam, ze to kara wiec przrstałam krasc:d, aaa i jescze pierscionek ukradłam, ale po 6 miechach go zgubiłam:(