Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja popelnilam jakis blad

facet gdy sie mocno upije wyzywa mnie

Polecane posty

dr nie widze zebys byl wredny ale moze slepa jestem Jestem wredny jak ktos mnie wnerwi, a cyniczny prawie zawsze. Nie jestem wredny jak czuje, ze ktos jest sympatyczny :) A nick to, nie ja wymyslilem tylko kolega mi taki wpisal bo stwierdzil, ze mi pasuje i tak juz zostalo :)

Gość Alter gościnnie
Dla mnie zawsze będziesz damą Tamcia, nawet mlaskając przy jedzeniu 🌼. Tak wygląda lizanie tyłka Tamci (tak uważa Jaruś :classic_cool: ).

Gość Alter gościnnie
"jadlam pizze na sniadanie" :o I pewnie popijałaś colą :(?

pierdoli mnie co mysli o mnie jarus sam marzy zeby mi wylizac dupe, taka prawda:-O

nigdy nie bede dama mlaszcze jedzac to gowniane jablko Jak lubisz mlaskac to mlaszcz :) ludzie, ktorzy mowia, ze dama, nie mlaszcze ukladaja normy pod siebie :) O tym czy kobieta jest dama nie swiadczy dla mnie to, ale nie pisze co bo kazdy ma swoje poglady oparte na pewnych normach.

Gość Alter gościnnie
"pie**oli mnie co mysli o mnie jarus sam marzy zeby mi wylizac d**e, taka prawda" Mnie też, zresztą sprawia mi to przyjemność 🌼.

>> Zygmunt Wstrząs A powiem Ci, ze ja lubie swoja osobowosc, >> luie jezdzic po ludziach. Nie no to przecież widac gołym okiem :classic_cool: >>Ty tez czasem sie starasz dowalac innym widac w Twoich postach eee tam, przesadzasz ;)

Tak wygląda lizanie tyłka Tamci (tak uważa Jaruś ) A ten Jarus caly to chyba rzeczywiscie powaleniec jakis :)o jak tak dissuje ludzi sympatycznych.

>> jadlam pizze na sniadanie Będziesz utuczonym grubasem jak nie zmienisz diety :o >> sam marzy zeby mi wylizac d**e, taka prawda Dosłownie, czy w przenośni? :)

Gość Alter gościnnie
Doktorku zdziwiłbyś sie jakie tu tępaki pisują. Kolo potrafi się z kogoś jawnie napierdalać, a ten ktoś ślepy, czy ki chuj ... Sorry za słownictwo, ale wiesz takie matołki tu pisują, ze głowa boli :o.

Co raz bardziej wam powiem, ze sie napalam by poczytac tego Jarka, ale to kiedy indziej bo dzis musze juz leciec papa Tamari :) i powodzenia zycze z kolezanka :) i pamietaj, ze jesli naprawde ona ma problem to sama sobie nie poradzi trzymajcie sie cieplo wszyscy :)

Gość Alter gościnnie
Koliberku, a co Ty powiesz. Jestem ciekaw Twojej opinii 🌼?

Gość Alter gościnnie
No przynajmniej Ty nie zgrywaj idioty . Chociaż inni to chyba mają naturalne predyspozycje :o.

badzcie milsi dla siebie:) podobno dobroc wtedy wraca do nas podwojnie:D

Gość Alter gościnnie
Koliberku, zostaniemy kumplami 🌼 :classic_cool:. Wyciągam pierwszy rękę, bo jestem mądrzejszy :D.

Gość Alter gościnnie
"Sram na jego dobroć " Mógłbyś opisać jak sie to odbywa, bo jakoś takie to dla mnie abstrakcyjne jest :classic_cool:.

idz precz i nie wracaj a ja spadam kurwa bo zaraz moi znajomi sie zjawia i zatrzymaja mnie na noc:-o papa alter

Gość Alter gościnnie
Szkoda, miałem dobre chęci :classic_cool:. Tylko nie wyzywaj Dorotki jak wrócisz :o.

Gość naprawdę nie wiesz
by kogoś poznac, wystarczy upic, wszystko co skryte, wyjdzie na jaw.

Gość Autorko mysle ze czytałas te
wszystkie wypowiedzi ?!Lepiej wiej od tego swojego "lubego" jak najdalej bo szykuje ci sie życie z psychopatą ...o takim jak np ten pożal sie boże Zygmunt wstrząs czy jak tam ten buras sie zwie ... życie przed tobą i jak to mówią ...KOWALEM SWEGO LOSU KAZDY BYWA SAM! 🖐️