Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sussi

czy to już jest zdrada?

Polecane posty

Gość sussi

Prosze oceńcie,czy to zdrada?Mój chłopak pisał na gg z dziewczyną,spotkał sie z nią ale podobno w realu do niczego między nimi nie doszło.za to na gg pisał że chce sie z nią przespać,mówił że jest piękna tu i tam...że chciał ją całować jak się spotkali..Na dodatek zauważyłam ,że pisze też z innymi dziewczynami na gg i je bajeruje. po tym wszystkim prosi mnie żebym mu wybaczyla,że on mnie tylko kocha a ta dziewczyna to dziwka,a on nigdy by się nie dopuścił zdrady.Niech ktoś oceni obiektywnie tą sytuacje,bo ja już sama nie wiem:(:(:(

Gość landryn
Wiesz, jak to jest z chłopami - jakby kot pilnował jednej dziury, to by z głodu zdechł ;) Myślę, że powinnaś to zaakceptować i pochwalać. Ba! Nawet przeprosić za to, że śmiałaś rozważać jakieś pretensje wobec niego. W ramach rekonwalescencji zaproponuj mu zaproszenie swoich ładnych koleżanek na zbiorowy seks.

facet robi cię w wała. jest bardzo nieuczciwy, fałszywy i zakłamany. we łbie niech mu się roi co chce - każdy fantazjuje. ale przekroczył granicę mówiąc jej o tym.

Gość magd_us_1983
Moze i cie nie zdradza ale szykuje sie do tego.Zostaw go nie jest wart twoich nerwow

Gość zwykły dewiant
Pewnie, że to ZDRADA! A poza tym niezły czubek Ci się trafił :D

Gość sussi
dziękuje wszystkim za opinie:(chyba będę musiała go zostawić:(chociaż on cały czas twierdzi,że nawet by jej nie tknął ,ta dziewczyna tez mówi że michal(moj chlopak) to tylko jej kumpel.nie wiem,co robić on cały czas przyjeżdza i stoi pod moim blokiem,wydzwania w nocy.jednak spotkał sie z nią i pisał takie rzeczy,a to bardzo boli:(

Gość glupiajestesjakbutt
susuu jakei to ma nzaczynie czy dotknal ja czy nie czy ty jestes slepa jakby moj facet pisal takei rzeczy na gg ze by sie chcial zkims przespac ze jest piekna i wogole ty jestes albo mloda i glupia albo strasznie stara i naiwna ,normalnie to jest chore dla mnie ze ty sie jeszcze dziewczyono zastanawiasz ,on cie nie kocha skoro psize takie rzeczy

Gość nie ma czego żałować
dziewczyno,ten facet to zwykły palant!

Gość sussi
jestem młoda mam18lat:P może i to ma wpływ na moją naiwność,po prostu byłam z nim 3 lata,bardzo się do niego przyzwyczaiłam i kocham go.nigdy bym go nie podejrzewała o takie świństwo...On sam mówi,że nie ma dla niego wytłumaczenia,ale cały czas mowi ze mnie nie zdradził. Ja cały czas nie moge w to uwierzyć:(:(:(:(Jak sie spytałam dlaczego chciał sie umówić z nią na seks,to odpowiedzial że coś było między nami nie tak,a później że już nie ważne.

Gość a ty nie wiesz ze
jak facet pisze tylko ok spoko ale jezeli on sie znia spotkał to ty dziewczyno niemasz co u niego szukac spotkał sie raz spotka sie kolejny nie z nia to z inna i nawet nie bedziesz wiedziała kiedy cie zdradzi ..moj ciagle mi mówi ze beze mnie świata nie widzi tez sie spotkał ze swoja była nawet ;/ ech az mi sie agresja włonczyła i jak przecytałam ze ja kocha i cche sie mnie pozbyc i beda oni razem na zawsze......jebłam mu w pysk za to i powiedziałam u ze kurwa zjebał mi 4 lata ze mamje wyciet z zyciorysu. itp..... i co zrobił wzioł mnie za kark do ściny i powiedział mi ze jak niebede jego to bede niczyja .uciekłam z mieszkania bo mamy wspólne ale po tyg mu wybaczyłam dalej ejstesmy razem widze ze soe zmienił i ze mnie kocha naparwde.ale mysle sobie czasem po huj do niego wruciłam jak znów sie zaczyna to samo po tylu miesicach spokoju znów zaczyna piac jakas laska wiec naparwde nie marnuj sobie zycia bo zrobi raz zrobi kolejny

Gość hfhshs
ale szmata z Ciebie... to fajnie, że koleś był agresywny, a Ty do niego wróciłaś. smutne, że strach przed samotnością jest dla Ciebie wystarczającym powodem, by być z kimkolwiek.