Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam do Was takie pytanie

Co sądzicie o zachowaniu mamy mojego chłopaka?

Polecane posty

Wczoraj zostałam u mojego chłopaka odrobinę dłużej,tj. do 22.45.Był piątek i miałam zamiar wrócić do domu późniejszym autobusem niż zazwyczaj. Byliśmy naprawdę cicho,była zaświecona tylko lampka więc światło też jej nie mogło przeszkadzać. W pewnym momencie poprosiła mojego chłopaka do siebie.Zaczęłam podejrzewać , że pyta go czemu tak długo siedzę , co okazało się prawdą. Jestem pełnoletnia , moje koleżanki siedzą u chłopaków nawet całą noc,czasem wychodzą koło północy i nikt im nie robi żadnych aluzji.

Gość chyba musze sie napic
Moi rodzice tez sa staroscwieccy. Niecierpliwia sie kiedy ktos u mnie siedzi po 22:00 a tez pelnoletnia jestem. Trzeba to uszanowac i juz ;)

Gość zwykły dewiant
Normalne zachowanie matki małolata. O co Ci biega? Miała Wam łóżko pościelić, podać gumki, a rano zrobić śniadanie czy co??????

Ale to przecież nie była 1.00 , nawet nie było 23.00 !!!

Gość sama tego nie rozumiesz
Kurtuazja i dobre wychowanie zobowiązuje by wyjść od kogoś przed 22!!! Może ona miała ochotę już pójść spać a nie zastanawiać się czy ta dziwka w końcu wyjdzie od jej syna.

Gość agata12345
nomm troche to jest nie fair bo jesteście pełnoletni

Gość Anq25
a jak dlugo jetsescie z e soba? i ile masz lat? i czy chlopak ma swoj pokoj?

Gość AJA MAM DWIE DYCHY
już dawno powinnaś wypierdalać z chałupy a nie w ostatniej chwili laskę chłopakowi robić

3,5 roku, mam prawie 20 lat, chłopak ma swój pokój ...

Gość a co ten synuś
tak jej słucha jakby miał 10 lat, takie rzeczy dorosły syn powinien załatwiać z matką i Ciebie o tym nie informować chyba że sam chce się ciebie pozbyć ok. 22.00 żeby jeszcze z mamusią spędzić wieczór ;P

To nie tak , że on mi się pochwalił o czym gadali, tylko ja to od niego wyciągnęłam.Powiedziałam , że mam podejrzenia o czym gadali i tylko to potwierdził.I to nie było tak , że on jej posłuchał i wyszliśmy , tylko i tak poszłam na ten autobus, na który miałam iść.

Gość bhmh
Jak się mieszka w mieszkaniu w bloku to niestety takie przedłużające się odwiedziny mogą przeszkadzać. Nie dziwię się mamie Twojego chłopaka. Jesteście ze sobą długo, ale dla tej kobiety jesteś obcą osobą w jej domu. Może chciała iść spać albo najzwyczajniej w świecie puścić bąka, czy też iść do toalety na dłuższe posiedzenie. Nie czuła się swobodnie w swoim domu.

Gość fgdsrerewrewrew
niestety nie widze zebys miała powod do jakis pretensji, tak jak nie widac u ciebie podstawowych zasad dobrego wychowania:O to jest jej dom, a jesli twój chłopak chce w nocy goscic u siebie znajomych niech wynajmie własne mieszkanie:O

Gość jak jestescie tacy
dorosli to wynajmijcie mieszkanie i po kłopocie, będziecie mogli wysiadywac do rana ;) z drugiej strony chciałabs żeby do waszego mieszkania przyszła matka chłopaka i siedziała do połnocy , zastanów się ?

Jeśli ktoś tu popelnił nietakt- ty jesteś tą osobą. Przecież ona zwyczajnie miała prawo kłaść się spać. I nie mów, że mogła to zrobić skoro nie wiedziałas o której należy się pożegnac

Wydaje mi się , ze mnie lubi , jest pozytywnie nastawiona, tak samo jej mąż. Podkreślam jeszcze raz , nie siedziałam przecież do północy !

Gość bhmh
ale godzina 22.45 to jest przesada, zrozum to wreszcie! Godzina 21.30 - 22 max to odpowiednia pora by pójść do domu. Ludzie chcą spać, chcą się poczuć swobodnie u siebie. Popełniłaś nietakt, wszyscy Ci to piszą a Ty nadal swoje...

aj nierozumeim takiego zachowania ja sppie u mojego chłopaka co tydzień i ona nigdy nie powiedziała ani słowa ( nawet jak nie miałam 18 lat)

Gość jak jestescie tacy
jako gość powinnaś szanowac zasady panujace w domu który odwiedzasz, a matka dała Wam wyraźnie do zrozumienia że przeszkadza jej Twoja obecność i miała do tego pełne prawo. to że Cię lubi i jest pozytywne nastawiona nie jest równoznaczne z tym, ze ma ochote byś przesiadywała do późnych godzin nocnych w jej domu.

Gość tgft
hmm to zależy też gdzie mieszka chłopak czy w domu czy w mieszkaniu :/ mieszkanie jest mniejsze wszystko slychac i moze potrzebowała poczuć sie w koncu swobodnie we wlasnym domu :/ trochę dziwna jest mama twojego chłopaka, rodzice mojego faceta aż proszą się żebym została na noc a jak nie chce na noc to żebym posiedziała dłużej

Gość tgft
z kolei jeśli chodzi o moich rodziców to raczej nie lubią jak facet siedzi u mnie długo :/ nie powiedzą mi tego wprost ojciec raczej tego nie lubi, potrafi siedzieć do 23:30 i czekać jak facet pojedzie bo boi się że rozwali brame autem czy coś :/ potem jest sprawdzanie czy nie narobil szkód :/

Gość a jakby wyprosiła kumpla
twojego chłopaka to co? to jest dom tej babki i ma prawo nie życzyć sobie nocnych gości. Może ma w dupie czy się bzykacie czy oglądacie "shreka" - a obchodzi ją tylko to że ktoś w jej domu po nocy przesiaduje. jak jesteście dorośli i chcecie pełnej swobody to się wyprowadźcie.

Nie chodzi o pelnoletnosc, tylko o to, ze to dom/mieszkanie rodzicow, a nie wasze... Poza tym, to pewnie nawet nie narzeczenstwo, tylko zwykly zwiazek(ktory niewiadomo czym sie zakonczy).

Gość koalalaa
Jestem matka 19 letnie syna i nigdy nie przyszłoby mi do głowy aby Jego dziewczynę wypraszać.Syn także bywa u swojej dziewczyny i tez przesiaduje do późna i rodzice dziewczyny nie maja pretensji.

Gość koalalaa
_ff_----Mieszkanie rodziców jest także mieszkaniem dzieci.

Gość mieszkanie jest rodziców
i rodzice CZASOWO udostępniają je do mieszkania swoim dzieciom, póki są pod ich opieką Jednovcześnie rodzice jako jedyni WŁAŚCICIELE własnego mieszkania mogą ustalać zasady mieszkania i odwiedzin w ICH mieszkaniu jakie się im, jego włascicielom spodobają. Jednym nie będzie przeszkadzać gdy syn będzie sprowadzać prostytutki na noc, a innym może przeszkadzać gdy przyzwoita dziewczyna zasiedzi się dłużej niż do 21:00 To prawo rodziców i właściceli mieszkania.

Gość koalalaa
mieszkanie jest rodziców--A ja jako kobieta majca dziecko pełnoletnie uwazam,ze mieszkanie jest nasze,wspolne,tak samo moje,meza i dziecka.Sa wyznaczane reguły zamieszkiwania w nim,ale dotycza je wszyskich dorosłych domownikow,więc jezeli mnie lub mezowi wolno przyjmowac gosci do późna w nocy ,to takze mojemu synowi wolno.Owszem,trzeba wtedy liczyc się z tym aby zachowac wymagany spokój w godz.nocnych. Ja wolę aby moj syn był nawet o 1 w nocy w domu ze swoja dziewczyna niz mieliby się pałętać nie wiadomo gdzie.Tak samo do tego podchodza rodzice dziewczyny mojego syna. A to,ze w pokoju syna moze czasami seks sie odbywac:-) no coż,pełnloletni są,wolno Im.Tylko trzeba Im wbijać do głowy,ze antykoncepcja na swiecie isnieje. Dziewczyna,koleżanka,kolega to nie prostytutka,wiec nie ma co porównywac.

I o tym przeciez pisalem, a po drugie jest cos takiego jak kultura i wychowanie. Mi jakos przez mysl nie przeszlo, zeby u kogos przesiadywac do poznej nocy(jesli ta osoba mieszka z rodzicami). A tu wyraznie nie odpowiada takie cos mamie tego chlopaka.