Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja kuzynka

Modne imiona - według mnie wstyd!!

Polecane posty

Gość A my mamy Lenke
i juz widze ze coraz czesciej to imie jest dawane.

moi to Bartek,Jas i Jakub ,mam sie wstydzic ,bo sa popularne??Mnie sie podobaly w tym czasie i podobaja sie nadal,Nie wstydze sie!!!!!!!!

Gość moze to nie wstyd ale
faktycznie-w czasach gdy co 2 chłopak to Kuba a dziewczynka Julka mozna zarzucic rodzicom brak jakiejs inwencji w poszukiwaniu imienia i kierowanie się gustem ogółu.Osobiescie jestem za "normalnymi" bezpretensjonalnymi imionami typu Piotr,Tomasz,Ania,Zosia czy Ewa.Każdy rodzic robi to co uwaza za stosowne.Kropka.

Gość colca
Ja juz za miesiac zostane mama i moj synus bedzie mial na imie Filip lub Aleksander( Oluś) ... nie wiem czy modne i nie wiem czy to obciach ale jak dla mnie bardzo ładne imionka i mam nadzieje ze Synus nie bedzie mial do mnie w przyszlosci pretensji....

Gość aaaaaavvvvvvxxxxxx
A co myślicie o imieniu Kamil, mam zamiar takie dać synkowi, i chyba nie ma ich dużo?

Gość a co sądzicie o imieniu
MAJA

Gość prosze o szczerosc
ja corce dam Nadia albo Natalia a chłopcu Adrian albo Wojtuś

Gość ejjjjjj
ja mam na imie Sandra :D bujac sie :D nie no a tak serio to średnio przepadam za swoim imieniem ale przynajmniej w moim wieku(rocznikowo) a mam 23 lata jest mało popularne ;)

Gość mala miiii
Mnie podoba się bardzo imię Olga. Fajne są także Kornelia, Justyna, Michalina, Laura. Dla chłopca Jan, Stanisław, Adam i Maciej.

Gość colca
Maja śliczne imie :) taka mialam opcja dla dziewuszki..No i jeszcze Dominika albo Zosia ....A prawda taka ze kazde imie ladne jak je sie ladnie wypowiada

Gość cytrynka limonka
a moje to Sebastian Kinga I Krystian,w całej szkole sa tylko 2 Kingi Sebastiana i Krystiana nie ma,i nigdy nie obchodziło mnie to co inni o tym myśla,babcie chciały Andrzej Kasia i Krzyś mnie sie nie podobały ale co powalilo mnie z nóg to FIONA i Alvin Alvin to nazywa sie mój kot ale nic mi do tego jak rodzice nazywaja swoje dzieci,moja bratowa ma Dominkię Damiana i teraz ma być Gabrysia

Gość only mee
A ja mam na imię Angelika - mimo tego, ze często czytałam ze to kiczowate imię , między inymi na tym forum ;) mi się bardzo podoba. Przez nie jestem często zapamiętywana, często słyszałam tez ze mam ciekawe i ładne imię. Sa rożne opinie, denerwuje mnie że negujecie osoby które nazwały swoje dzieci Brajanek czy Nicola- to tylko i wyłącznie ich sprawa. No , czasami można imieniem wyrządzic dziecku wielką krzywdę, zgadzam się- ale Nicola i Brajan to nie są najgorsze imiona, myslę ze większą krzywdę wyrządziłoby sie dziecku dając mu na imię np Mieczysław czy Zdzisław ;) ale to moje zdanie:)

Gość sheepek
Ja też myślałam o Damianie i Hani, ale zanim sie zdecyduję na dziecko to pewnie zmieni mi sie pogląd. Bedę miała nazwisko do którego pasuje nawet wyszukane imie - brzmi mało polsko - ale raczej polskie, niewyszukane imię. Nie musze przez moje dzieci sie dowartościowywać. Julia - fajne imie, ale faktycznie ostatnio rodzice przesadzaja, ile w końcu mozna..

Gość moi chłopcy to Karol i Filip

Gość jkkkkk
mój synek to Krystian. Mało popularne, ale takie nam się podobało. Natomiast Córeczka będzie Oliwia, bo takie wybrał Syn, może i popularne, ale Kasia, Hania, Ania też są popularne.

Gość Gorzata
achh a mi się baaardzo podoba imię Jakub

Gość Onaaaaaaa28
. Do autorki tego topiku: Moja kolezanka tez dała na imie najpierw córce Julia, a potem chłopcu Kubus :) Ja chce dac na imie córce Basia a chłopakowi Sebastian :) .

julka to był mój tym i ciągle uważam, że to cudne imię... zrezygnowaliśmy, bo akurat w naszej okolicy julek sporo się pojawiło!!! jakub też podoba mi się bardzo... i szczerze powiedziawszy nie znam maluszka o takim imieniu :-) my czekamy na córcię i ciągle trwają pertraktacje co do imienia... ale chyba zostanie Łucja :-)

Gość Nasz synek ma na imię
Marcin :)

Gość a mi sie podobają
Dla chłopca podoba mi się Krzysztof. Mało jest chyba Krzysiów w piaskownicach. Ewentualnie Piotr. Ubolewam, że teraz jest tak dużo Julek, bo imię Julia bardzo mi się podoba i zawsze mi się podobało. Na razie nie mam dzieci i zanim będę miała, mam nadzieję, że to imię straci na popularności. Inne piękne imiona dla dziewczynek to Klara, Zofia i Hanna.

Gość a mi sie podobają
A Majkele i Dżeziki jak również Brajany i Dżony to rzeczywiście obciach. Jest tyle pięknych imion, które funkcjonują w Polsce od pokoleń, a większość z nich ma odpowiedniki polskie. Jaki sense nadawać dziecku imię Majkel, jeśli mamy rodzimego Michała?

Gość bebebe
a ja mam na imie Beata- tez rzadko spotykam osobe o takim imieniu. znam tez dziewczyne o imieniu LEA...

Gość Oleczka_20
Ja znam Kessię i Noemi. Moja córeczka natomiast będzie miała na imię Paulina.