bad behaviour 0 Napisano 1 godzinę temu 51 minut temu, miszluft napisał: To pinki to pinki to pinki jest i mozg mozg mozg mozg … Dostałam "ban na płytę główną", ale jakoś obeszło się z założeniem konta bez nowego telefonu z Chin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 185 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jest już ciemno to wszystko jedno. Piosenka jak czytałem o leżaku nigdy nie pomyślał a w życiu,.nawet gazetki nie trzeba wystarczy spodnie wypchane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 18 Napisano 58 minut temu 17 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mogę go zablokować? Byłaś kiedyś na innym kontynencie? Mi się marzy teraz Argentina albo Chile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 603 Napisano 43 minuty temu 20 minut temu, Ali Baba napisał: zaczyna znowu blokowanie, a bylo chwile jush dobrze. Musi być dobrze Dziś też ponarzekasz na kobiety? Bo mam czas i chętnie posłucham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 87 Napisano 42 minuty temu 16 minut temu, Icebound Harpy napisał: Byłaś kiedyś na innym kontynencie? Mi się marzy teraz Argentina albo Chile. Teraz masz przyjaciela z Jukonu to Ameryka Północna w przyszłe wakacje?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 603 Napisano 41 minut temu 15 minut temu, Icebound Harpy napisał: Byłaś kiedyś na innym kontynencie? Mi się marzy teraz Argentina albo Chile. Byłam ale po co pisać i nakręcać spirale hejtu i robić zbiegowisko wariatów? 20 minut temu, bad behaviour napisał: Dostałam "ban na płytę główną", ale jakoś obeszło się z założeniem konta bez nowego telefonu z Chin Dzień dobry Ruda.. Mąż też dostał bana? Pięknie karma wraca i mam prośbę - Nie cytuj mnie i nie interesuj się cudzymi facetami. Zajmij się swoim 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 33 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Musi być dobrze Dziś też ponarzekasz na kobiety? Bo mam czas i chętnie posłucham ale ja koffam kobiety.. poza lachonami, księżniczkami, femcelami, babochlopami. najbardziej lubie takie w czerwonej sookience i czerwonej shmince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 33 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dzień dobry Ruda.. Mąż też dostał bana? Pięknie karma wraca i mam prośbę - Nie cytuj mnie i nie interesuj się cudzymi facetami. Zajmij się swoim dostal bana na kafe i tylek.. ruda tresuje chlopine jak ta lala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 18 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Byłam ale po co pisać i nakręcać spirale hejtu i robić zbiegowisko wariatów? Dzień dobry Ruda.. Mąż też dostał bana? Pięknie karma wraca i mam prośbę - Nie cytuj mnie i nie interesuj się cudzymi facetami. Zajmij się swoim Tutaj zawsze znajdą ku temu powód, po mnie to spływa generalnie. Mają tyle ile sobie dopowiedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 603 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, miszluft napisał: Teraz masz przyjaciela z Jukonu to Ameryka Północna w przyszłe wakacje?:) Jaka pogoda u Ciebie? U mnie pada deszcz, zero zimy i pełno psich kup, bo właściciele nie sprzątają, a przecież jest obowiązek. Byłam tylko po bułki i prawie wlazłam w to po piesku 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 603 Napisano 38 minut temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: dostal bana na kafe i tylek.. ruda tresuje chlopine jak ta lala Tęsknię za Szynszylą, Żabą, Agentem, Poetką i Nimfą A kogo lubię to przecież widać, i czuć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 0 Napisano 38 minut temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Mąż też dostał bana? 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie cytuj mnie i nie interesuj się cudzymi facetami. Mózg... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 18 Napisano 35 minut temu 6 minut temu, miszluft napisał: Teraz masz przyjaciela z Jukonu to Ameryka Północna w przyszłe wakacje?:) Mam już bilet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 33 Napisano 34 minuty temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Tęsknię za Szynszylą, Żabą, Agentem, Poetką i Nimfą A kogo lubię to przecież widać, i czuć super, no to kogo lubisz najbardziej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 33 Napisano 28 minut temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jaka pogoda u Ciebie? krejzi w domu siedzi, libed poszedl pracy szukac. do garnka nie mają co włozyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 603 Napisano 28 minut temu 5 minut temu, Ali Baba napisał: super, no to kogo lubisz najbardziej? Nie ciągnij mnie za język, bo i tak nie powiem. A wnioski można wyciągnąć z rozmów. I chyba każdy wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 185 Napisano 23 minuty temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie ciągnij mnie za język, bo i tak nie powiem. A wnioski można wyciągnąć z rozmów. I chyba każdy wie Lexia i miłość miłość.w zakopanym z Makaronem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 33 Napisano 23 minuty temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie ciągnij mnie za język, bo i tak nie powiem. A wnioski można wyciągnąć z rozmów. I chyba każdy wie poza ukochanym to kto mial tą sposobnosc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 33 Napisano 22 minuty temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Lexia i miłość miłość.w zakopanym z Makaronem Maki wiadomo to mylove Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 185 Napisano 20 minut temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: Maki wiadomo to mylove Polewamy się szampanem miłość miłość w Zakopanym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 87 Napisano 19 minut temu 20 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jaka pogoda u Ciebie? U mnie pada deszcz, zero zimy i pełno psich kup, bo właściciele nie sprzątają, a przecież jest obowiązek. Byłam tylko po bułki i prawie wlazłam w to po piesku 🫢 Całkiem przyjemna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 87 Napisano 18 minut temu (edytowany) 45 minut temu, bad behaviour napisał: Dostałam "ban na płytę główną", ale jakoś obeszło się z założeniem konta bez nowego telefonu z Chin Sliwka czy Ewa?:) kredka przetestowana wczoraj na impreze Edytowano 18 minut temu przez miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 33 Napisano 16 minut temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Sliwka czy Ewa?:) kredka przetestowana wczoraj na impreze rysowalas pacyfki na chodnik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 603 Napisano 15 minut temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Lexia i miłość miłość.w zakopanym z Makaronem Polewamy się szampanem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 185 Napisano 13 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Polewamy się szampanem Trala lala la La , w wigilię tutaj piszą trala.lala lala miłość miłość w wyobraźni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 0 Napisano 12 minut temu (edytowany) 6 minut temu, miszluft napisał: Sliwka czy Ewa?:) kredka przetestowana wczoraj na impreze Śliwka by nie cisnęła beki z nagłej utylizacji "męża" Madzi na rzecz kochliwego makarona, który już tyle tu kochał (łącznie z Boni, która po nim tylko jedzie, jak sobie uroił, że ją widział na seksi fotkach) ;D I co, zadowolona z efektu na oczyskach? Libed też dostał bana na świeżym koncie i skasowano jego posty, wprowadzające nieco rozsądku w wieczorną inbę, za to cała świrownia tych podróbek śliwek itp. ma się dobrze Edytowano 11 minut temu przez bad behaviour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 20 Napisano 11 minut temu 29 minut temu, 250GodzinTak napisał: Byłam ale po co pisać i nakręcać spirale hejtu i robić zbiegowisko wariatów? 26 minut temu, 250GodzinTak napisał: Tęsknię za Szynszylą, Żabą, Agentem, Poetką i Nimfą A kogo lubię to przecież widać, i czuć Po co napisać coś nowego i interesującego skoro można wstawić kocopoła z puli. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 87 Napisano 11 minut temu 4 minuty temu, Ali Baba napisał: rysowalas pacyfki na chodnik? Napisałam ci Znicz Pruszków na domu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 18 Napisano 11 minut temu Mam dylemat kulinarny - co zjeść na śniadanie - tosty z serem i szyneczką indyczą czy pierogi ruskie? które znalazłam w zamrażalce, oczywiście nie kupne, tylko z domowej produkcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 87 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: Mam dylemat kulinarny - co zjeść na śniadanie - tosty z serem i szyneczką indyczą czy pierogi ruskie? które znalazłam w zamrażalce, oczywiście nie kupne, tylko z domowej produkcji. Pierogi na śniadanie? Grubo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach