Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidka89

mam 20 lat

Polecane posty

Gość Lidka89

i jestem dziewicą :( tzn uprawiałam seks oralny ,ale to wszystko :( Moje niektóre kol miały już pond 10 ,a ja ? :( żałuje ,że tak długo zwlekałam z tym bo okazji było wiele.. Jestem jakaś nienormalna wg was ? :(

Gość hgghvh
skoro uprawiałas seks oralny to nie jestes dziewicą . Zastanow sie co piszesz . Kazdy seks to utrata dziewictwa .

Gość kaloryfer18
dziewicą to jest kobieta, która nie uprawiała żadnego seksu. jak możesz mówić, że jesteś dziewica jak uprawiałaś seks oralny? :o

Gość Lidka89
uprawiałam tez seks analny i oralny z calym osiedlem . Jestem dziewicą

Gość Lidka89
dziewictwo traci sie przy seksie klasycznym przeciez. Nawet ,, błona dziewicza" ma taką nazwę nie bez powodu

Gość Lidka89
to z seksem analnym to podszyw

Gość tak wiem
a ja jestem chomikiem

Gość Lidka89
No dobra nie ważne czy jestem czy nie. Ale z tym ,że nie było jeszcze seksu klasycznego to wstyd wg was ?:(

Lidka89 a czego masz się wstydzić? że nie wskoczyłaś do łóżka z pierwszym lepszym?

Gość Lidka89
no bo wszystkie moje koleżanki opowiadają o jakis pigułkach , o tym jak im się seks uklada ... a ja mogę wyklo słuchać :( poza tym jestem zwyczajnie ciekawa jak to jest ,ale jak dotąd nie spotkałam nikogo ,kogo bym na tyle pokochała żeby z nim to zrobic :( poza tym jakoś nie czuje się gotowa na to.i w tym jest problem :( No i zastanawiam się czy w tych czasach 20-letnia dziewica to nie jakiś dziwoląg? Może już takich prawie nie ma oprócz mnie :(

Gość jestes dziwolagiem

Gość tgft
Lidka ja mam prawie 21 lat mam chłopaka od 3 lat ale jestem dziewicą bo nie jestem gotowa na seks a zabezpieczenia jak wiesz nie działają w 100 procentach nie masz czego sie wstydzić

Gość tgft
no i mam to szczęście że mój facet jest wyrozumiały i nie zmusza mnie do tego tylko cierpliwie czeka ;) po prostu jeszcze się boję ;)

Gość ja jestem facetem i mam 22 lat
i jestem prawiczke

Gość chyba musze sie napic
Ja tez mam 20 lat i nie mialam nawet sexu oralnego, a nie przezywam ;)

Gość tgft
jest nas więcej :) raźniej tylko nie wszyscy się przyznają bo wiadomo jak to forum zjadą zaraz i uwyzywają :(

O córko kochana ja mam chłopaka 1,5 roku i tez tylko sex oralny bo na całość za bardzo się boje że wpadnę i on to rozumie a mam 22 lata w tym roku i co z tego halo nic!!..Jak zacznę zarabiać to pomyśle na seksem bo ginekolog kosztuje tabletki też.więc mam czas na wszystko

ja mam 21 lat. Też nigdy nie uprawiałam sexu. Troche też żałuje, ale nie dokońca. Nie chce sie szmacic z pierwszym lepszym. Czekam na tego jedynego, czekam aż sie zakocham. Ale z dnia na dzień utwierdzam się w przekonaniu, że nigdy nikogo nie pokocham... Mam powodzenie u facetów, jest wielu którzy chcieliby ze mną byc, ale żaden mi sie nie podoba;/ Nie umiem życ z druga osoba... I wkurz mnie gadanie wszystkich wokoło, że posiadanie faceta, to podstawa ! A jak mówię, że mi nie jest potrzebny póki co, to patrzą na mnie jak na kosmitke ;|