Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuytrfgs

IDEAL FAACETA - WYGLAD

Polecane posty

Gość iuytrfgs

moj jest taki: - wzrost od 180 do 185 cm - szczuply, ale wysportowany (budowa pilkarza) - brunet lub ciemny blondyn, moze miec delikatne loczki ( ale wlosy musza byc geste i lsniace) - oczy blekitne albo moooooocno brazowe :) - regularne rysy twarzy - rozmiar buta 43-44 - zadbana cera i ogolem zadbany - ladna karnacja - nie jakis mulat ale tez nie blady jak sciana ewentualna wada gdyz idealow nie ma: - piegi na plecach i wlosy na klacie ( dla mnie to wady) czekam na wasze idealy, warto sobie pomarzyc prawda :D ??? :P

Gość kdnwdwed
wlosy na klacie ma każdy osobnik plci meskiej .

Gość fetysz party
mnie tam wystarczy mundurowiec. dla takiego zniosę każdy mankament urody :classic_cool:

Gość kdnwdwed
to wcale zaden ideal . jest miliony facetow o wymiarach ktore podałas , a zaloze sie ze nawet polowa z nich nie przypadlaby ci do gustu . Sylwetka akurat najmniej charakterycuje czlowieka .

Gość iuytrfgs
no no chad jest bardzo ladny :)

Gość saishuu ressha
hinatka, tyle zajebistych dup tam było, a ty lecisz na naruciola 😭

Gość treiuriweuyhuih
Wysoki, szczupły i barczysty, czarne włosy, niebieskie oczy, przystojna twarz, MĘSKI!!

Gość cyganka-anka
musi miec tez palke 18cm, obwod 15cm i potrafic conajmmniej 10razy pod rzad

bo Hinata leci na niego ;) a tak poważnie to jeszcze Kakashi, Hidan, Shikamaru, Gaara i Suigetsu są fajni :) a i zapomniałam o Minato i Jiraiyi :D ciasteczka :) ale Naruciak najlepszy :D

jak to czytam to mysle ze mam albo jakies zboczenie albo dziwny gust:D dla mnie ideal faceta to: -165-175wzrostu -do 65kg -alabastrowa cera,bez krost,bez zaskornikow -piegi -rosyjskie rysy twarzy lub jakies ciekawe,nietypowe :) -delikatna budowa ciala tzn zniewiesciala lub jak kto woli-wątła:P:D -malo owlosienia,a juz calkowicie odpada owlosienie na klacie lub plecach fee:-O -wysoki glos -zdrowe i ladne zeby -czyste zadbane paznokcie -kolor oczu bez znaczenia i kolor wlosow tak samo