Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zola1987

tauaż błyszczący

Polecane posty

Gość zola1987

czy nie orientuje się ktoś czy w Polsce dostępne są błyszczące, brokatowe tusze do tatuażów??? widziałam dziewczynę z takim i bardzo mi się spodobał. Ile moze tak mniej więcej kosztowac tatuaż ok 7 cm wykonany taki tuszem???

Gość dżizessssssss
tatuaż wykonany NORMALNIE nie jest błyszczący, bo jest pod skórą, dziecko, a skóra jest matowa, jak to skóra... chyba, ze ją posmarujesz czym, ale wtedy błyszczy się skóra, nie tatuaż. Jeśli jej się coś świeciło, był to zapewne obciachowy tatuaż rysowany na skórze lub przyklejany. Wytłumacz mi, jak tatuaż, który jest pod skórą może być błyszczący? masz błyszczące blizny?

Gość przypierdalam się
wieś tańczy i śpiewa 😴

Gość zola1987
Kochane, tatuaż wykonany błyszczącym, brokatowym tuszem:P Widziałam taki i to wcale nie było nasmarowane maścią Alantan:) Co prawda nie było to w Polsce i dlatego pytam kogoś bardziej poinformowanego. Jak widać Wy takie nie jesteście:)

Gość dżizessssssss
no ale nadal nie rozumiem... tatuaż jest pod skórą, na wierzchu skóra. Jak może przebijac brokat czty inne g.?:o Poza tym to festyn i wieś A w ogóle to🖐️

Gość zola1987
no na bank widziałam laskę miała chyba jakąś jaszczurkę i mówiła o jakimś błyszczącym tuszu do trwałych tatuaży ( przynajmniej tyle zrozumiałam) on był taki, ze zależy z jakiej strony patrzyłaś miał inny kolor, jakieś drobinki się tam błyszczały... fajnie to wyglądało. Mam 3 normalne dziarki ale takie coś to odlot