Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rammdog

Mam tylek prawie jak dziewczyna

Polecane posty

Gość Rammdog

Nie wiem jak to mozliwe, ale na pewno to nie sprawa hormonow itp. Wszyscy moi koledzy (20-25l) maja plaskie tylki, a ja mam wypukly, prawie jak moja dziewczyna. Tylko ze nie mam takiej figury, ale sam tylek (nawet uda) trudny jest od odroznienia, tymbardziej, ze jesli chodzi o owlosienie, Bozia mi poskapila. Dziwne i krepujace troche nie?

Gość marsed
raczej nie , bo kstalt tylka zalezy od genów rownież .Podobnie jak ty mam duzy tyłek i jestem facetem .

Gość Dżon Rambo 5
Ja też mam tyłek jak dziewczyna, i do tego mam figurę bardziej jak dziewczyna niż facet.

Gość marsed
ja mam podobny jak ten z linku

Gość fewterrtetre
zartujecie? ten z linku to jakies nieporozumienie:D

Gość marsed
taki półokrąg

Gość Rammdog
Ja mam prawie jak ta dziewczyna http://fotoo.pl/zdjecia/files/2009-06/fb06cfbc.jpg Gdybym zalozyl takie majtki, trudno byloby rozszyfrowac who is who... Tu nasuwaja mi sie 2 pytania: czy to ktos moze odbierac jako cos "nie halo" i jak kobiety moga lasic sie do obrzydliwych meskich cielsk z tego linku, ktory podal ten nade mna. Kiedys myslalem, ze wolalbym sie urodzic kobieta, ale patrzac na to, w co mialbym sie tulic jako kobieta, zdecydowanie sie ciesze z tego co mam. (Chyba ze mialbym byc lesbijka, to OK:)

Gość marsed
powiem szczerze ze w przeciwienstwie do autora nie chciałbym miec innego tyłka . Sa rzeczy ktore bym poprawil u siebie , ale na pewno nie byłby to tyłek .

Gość marsed
a ja mam wypukly, prawie jak moja dziewczyna nie prawda jest rowniez ze kobiety maja wypukle tylki . To zalezy od osobniczki . JEdne maja inne nie .

Gość Rammdog
Nie mowie, ze cchialbym miec inny, tylko zastanawialem sie czy w przyrodzie wystepuja jeszcze takie okazy jak ja:) bo nie widzialem zbytnio na basenie czy nasd morzem. zazwyczaj meskie tylki sa albo wklesle jak na tamtym zdjeciu albo szerokie. Ja szerokiego nie mam tylko wypukly i czasem po prostu sie krepuje jak np jade rowerem i mam obcisle spodnie (jak to do roweru) i po 20km robie przerwe i sobie kawalek ide prowadzac rower - czuje jak mi poldupki skacza po takim wysilku a ludzie sie gapia (tzn tak mysle, bo nie patrze czy patrza:) I tak samo na basenie.

Gość marsed
czuje jak mi poldupki skacza po takim wysilku moze masz poldupki jak galareta . JA mam bardzo twarde i nieruchome posladki . Zrobilem kiedys 150 km na rowerze i nie czulem zeby mi cos podskakiwalo gdy wracam do domu .

Gość yygg666
sterczacy jest bardzo sexi byle nie byl szeroki

Gość Rammdog
Nie jak galareta. Mowie o miesniach tylka. Jezeli tez jezdzisz duzo na rowerze to musisz czuc jak sie napinaja...

Gość paskuuda
nie czytałam jeszcze komentarzy http://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_Klinefeltera ale przeczytaj na wszelki wypadek to.. tzn. przeczytaj objawy i powiedz czy się zgadza- bo małe owłosienie i tyłek to nie tylko przez hormony, ale może być też przez wadę genetyczną

Gość marsed
ja mam srednio owlosiony tyłek . Zastanawiam sie czy kobiety wolą jak facet goli czy zostawia nieogolony ?

Gość paskuuda
co 500tny facet się z tym rodzi.. i nie pamiętam dokładnie ale są raczej na bank bezpłodni

Gość kukuleczkakukaaa
eh ja tez mam wystajacy tylek tyle ze jestem dziewczyna wiec dla równowagi ole facetó z płaskimi tylkami:P ale widuję facetów z takimi jak Twój, może nie zauważasz ich bo częściej patrzysz na tyleczki dziewczyn niż chłopaków:P

Gość marsed
mezczyzni nosza raczej luzne spodnie wiec ich tylkow nie widac tak jak u kobiet , nawet jesli maja duze . U kobiet jest raczej tendencja do noszenia obcisłych rzeczy.

Gość paskuuda
do panów z odstającymi tyłkami? jesteście może wysocy? trochę ponad przeciętną?

Gość paskuuda
poczytajcie o objawach zespołu klineferterna na wiki http://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%8 2_Klinefeltera zdarza się on raz na 500 przypadków.. a małe owłosienie i duży tyłek to jego oznaki ;)

Gość Rammdog
@paskuda - ale mi napedzilas stracha z tym chorobskiem. Wzrost by sie zgadzal (184cm) ale reszta na szczescie nie. Nie mam ginekomastii, na twarzy mam normalny zarost i wlasciwie gole sie codziennie - najrzadziej co 2 dni, cialo mam proporcjonalne a klatke piersiowa dobrze zbudowana. Tzn nie jak pudzian, ale widac, ze nie jestem ulany... Uffff... kamien z serca... @kukuleczka - Ty to powinnas miec wystajacy tylek i szeroki;) Co do meskich, to tez na nie patrze, ale nie pod tym katem jak na kobiece, tylko wlasnie patrze jakie sa. Ale skoro mowisz, ze takie istnieja to dobrze;) @marsed - co to zanczy ze masz srednio zarosniety tylek? ja mam po prostu taki meszek i nawet nie byloby sensu tego golic czy depilowac. Jak facet ma zarosniete plecy to i pewnie tylek tez ma. Jesli go zgoli to bedzie wygladal troche smiesznie, wiec albo wszytsko albo nic. Kobiety podobno wola zarosnietych - mi wlosy pasuja tylko na glowie;)

Gość kukuleczkakukaaa
marsed- co do golenia to nie nie nie! Ja nie lubie za bardzo owłosionych facetow ale golenie tylka jest smieszne i wolałabym z owłosionym totalnie niz ogolonym a jak Ci niewygodnie będzie! a co do autora to ja powinnam mieć taki tylek ale jakbym byla wyzsza hehe a nie taki maluch:) staram to zaakceptować ale czasem sie nie da jak słyszy sie komentarze od facetów na ulicy zawsze o tyłku:o Aha mam koleżanke co przepada za wystającymi tyłeczkami u facetów, mogę Ci dać namiary:> Hehe i prośba znałam kolesia który miał wystajacy tyłeczek i nosił w tylnej kieszeni portfel... masakra:)

Gość Rammdog
Co do golenia to jesli ktos ma malo wlosow i widac to 8np nie ma ani na plecach, palcach czy w uszach i nosie (!!!) to nawet jak sobie zgoli tylek to nikt nie zauwazy roznicy. Ale jak kto woli. Kukuleczka - kolezanek Twoich nie chce poznawac bo juz jedna mam;) Co do Twojego tylka to nie wiem dlaczego ma niby byc za duzy. Jesli masz mnij niz 130cm wzrostu to tak, jest za duzy, ale jesli jestes wyzsza to jest OK. A jesli dostajesz komplementy ze wzgledu na swoje posladki to dobry znak, choc troche prymitywny - ja tez dostalem 2 razy taki komplement... tzn od dziewczyn, zeby byla jasnosc. A co do noszenia portfela w tylnej kieszeni... u mnie to nie przejdzie. W ogole jak zakladam spodnie inne niz dzinsy to juz nie mam miejsca na tylnych kieszeniach. Szczegolnie spodnie wizytowe tzw "kanciki". Kazde jedne opinaja mi tylek jak nie wiem co. Jak biore wieksze, to albo nogawki 120 cm za dulgie albo w pasie na jakiegos grubasa, ze nawet paskiem tego nie sciagne...

Gość też mam taki tyłek
mam 15 lat ale zauważyłem ze mam tyłek wypukły jak dziewczyna :D Niewiem czy to dobrze czy to źle. to na pewno nie jest ten zespól klineferterna bo mam spore owłosienie ( i tu i tam :D na tyłku też mam ) i jak na swoj wiek jestem calkiem przecietnego wzrostu ( dawno temu sie mierzylem pewnie urosłem od tamtego czasu ale obstawiam że mam jakieś 170 cm ) i szczerze ? nie obchodzi mnie ci co uważają to za złe , obrzydliwe itp. JA SIĘ TAKI URODZIŁEM I NIE MAM ZAMIARU TEGO ZMIENIAĆ CHODŹBY MI GROZILI PRZEZ TO ŚMIERCIĄ !!! ( nieno raczej mi przezto smiercią grozić nie będą )

Chodź w obcislych jeansach nucąc I like big butts, pokażesz że masz dystans do siebie :P